Medlemskap
Food, pizza

Populära restauranger och barer i Kristiansand

Sörlandets pärla är inte bara en sommarstad – här finns kulinariska upplevelser och trevliga aktiviteter året runt. Som Norges 8:e största stad, kan Kristiansand erbjuda något för alla, men är ändå intim nog att du kan utforska alla de bästa platserna längst gågatan, Markens, på en helg.

Gott och varierat

Kristiansand är Norges stora sommarstad, och till sommaren hör fisk och skaldjur till. På Fiskebrygga kan du njuta av din måltid samtidigt som du hör ljudet av vågor, och räkna båtarna som åker förbi. Men staden har mycket mer att bjuda på, och på sidogatorna till Markens hittar du allt från pizza och burgare till fancy fine dining och mysiga småkaféer. På de mysiga uteserveringarna går du heller inte miste om solstrålarna på årets finaste soldagar.

En kulinarisk helg med allt inom räckhåll

Om du önskar en långhelg med lata dagar och goda matupplevelser, är Kristiansand stället att besöka. Med allt inom gångavstånd och ett stort utbud av restauranger, barer och kaféer kan du hoppa från ställe till ställe och ta lunch, middag, dessert och café avec i tur och ordning längst med de mysiga stadsgatorna. Kalla det en culinary crawl, om du vill?

Kristiansand

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka