Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vårt hotell i Porsgrunn

Ska du resa till den charmiga kuststaden Porsgrunn? Oavsett om du åker hit för jobb, familjebesök eller bara för nöjes skull, så bor du bäst på vårt bekväma och centrala hotell.

Nära stans utbud

På vårt splitternya hotell Comfort Hotel Porsgrunn bor du supercentralt och inom gångavstånd till det mesta. Hotellet ligger precis vid centralstationen, så du snabbt kan ta dig dit du ska, utan att för den delen vara beroende av en bil. Här bor du också i närheten av Porsgrunns alla mysiga gallerier, restauranger samt den vackra naturen.

Sevärdheter i Porsgrunn

Oavsett vad du har på agendan här i Porsgrunn så måste du passa på att shoppa loss på porslin. Även om du självklart kan få tag på porslin från Porsgrunds berömda porslinfabrik både på nätet och i många butiker över hela landet, så är det bara i den fysiska fabriken du får tillgång till hela fabriksutförsäljningen med B-varor med upp till 80% rabatt! Porslinsfabriken ligger bara ca 20 minuters gång från Comfort Hotel Porsgrunn, så du har chansen att göra en kap så snart du har en lucka öppen! 

Om det är en mer familjevänlig aktivitet som du är ute efter (vi fattar att barn + porslin kanske inte är den bästa matchningen), kan vi rekommendera ett lärorikt och underhållande besök på populära DuVerden sjöfartsmuseum och vetenskapscenter, som ligger mitt emot porslinsfabriken, på andra sidan älven. Här hittar du aktiviteter för både stora och små, som att prova Virtual Reality, släppa loss kreativiteten i idéverkstaden, eller testa de olika interaktiva installationerna i utställningen. Porsgrunn har något för alla!

Konferens- och mötesrum i Porsgrunn

Porsgrunn är en perfekt destination för konferenser. Det är enkelt att ta sig hit från de flesta städer i landet, och staden är full av trevlliga och charmiga restauranger när det är dags att ge sig ut på stan. På våra hotell finns alltid möligheten att få hjälp med att planera konferensen, med fullt utrustade lokaler som blivit anpassade efter era behov, samt goda måltider. Arrangera det stora mötet eller konferensen här, och få en sömlös och behaglig upplevelse. Läs mer om vårt urval av konferenslokaler i Porsgrunn.

Mer om Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn öppnar i mars 2019

Närliggande destinationer

Skien
Langesund
Larvik
Sandefjord
Tønsberg

Läs mindre
6 hotell i Porsgrunn

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.