Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Borås

Mitt emellan Göteborg och Jönköping ligger kulturstaden Borås i Västergötland. Vi har två hotell i Borås som båda ligger centralt, det ena vid huvudgatan Allégatan och det andra vid centralstationen och älven Viskan.

Det är lätt att utforska staden från hotellen, antingen till fots eller med kollektivtrafik. I Borås är det i stor grad konst, skulpturer, street art, mode och textil som satt sin prägel på staden. Borås fullkomligt bågnar av gallerier, utställningar och museer som Borås Konstmuseum, Textilmuseet och Textile Fashion Center. Under hela sommaren hålls dessutom Borås Internationella Skulpturbiennal i centrum.

Från båda våra hotell tar det bara några minuter att promenera till Stadsparken, Borås kanske mest besökta park. Här njuter du av det stora grönområdet med blomsterrabatter och planteringar, träd och buskar, rosenträdgård, fontäner och en stor lekplats. Parken används också flitigt till arrangemang som parkrundvandringar och musikkvällar.

Mitt i staden ligger även Borås djurpark med både nordiska och afrikanska djur och här finns även äventyrsparken Upzone och köpcentret Knalleland. Om du reser med barn bjuder även Navet Science Center i Borås på spännande upplevelser och sen tar det inte mer än en timme till både Liseberg och Västsveriges underbara skärgård.

Vill du boka ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt som hotellvistelsen. Varsågod!

Läs mindre
23 hotell i Borås

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.