Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Borås Sverige

1 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

14 hotell i närheten

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Borås

Om du ska ha möte, konferens eller event i Borås erbjuder våra konferenshotell centrala lokaler för alla tillfällen. Med 5 minuter till Borås Resecentrum tar du dig lätt till Göteborg och Landvetter flygplats.

För dig som önskar en mindre konferens eller styrelsemöte passar mötesrummen på Comfort Hotel® Jazz, beläget vid Borås huvudgata, utmärkt. Här har du och dina konferenskollegor möjlighet att äta lunch eller avsluta mötet med en god middag och ett glas vin på populära restaurang Brasseriet i samma byggnad.

Granne med Stadsparken står Quality Hotel™ Grand, Borås redo med en modern konferensavdelning som passar alla typer av möten, workshoppar, konferenser, mässor, kickoff, mingel, lanseringar och fester. Önskar du mat till ditt möte eller event så hjälper vi såklart till att möta dina behov, oavsett om det gäller en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters. Hotellet har även spa och en välbesökt nattklubb.

Som gammal textilstad är Borås numera hemvist för ett e-handelscentrum inom framför allt textilindustri med företag som H&M Online och Gina Tricot. Här finns också Textilhögskolan och du kan besöka Textile Fashion Center och Textilmuseet. Även konst, skulpturer och street art sätter sin prägel på staden som har ett rikt kulturliv med många gallerier, utställningar och museer. Bara två kilometer bort ligger Borås Djurpark med både nordiska och afrikanska djur.

Från båda våra konferenshotell är det promenadavstånd till folkliv, shopping och restauranger. Varför inte ta en promenad i Borås mest besökta park, Stadsparken, mellan mötena?

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.