Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Gävle

Välkommen till Gästrikland och charmiga Gävle. I Thomas Di Levas hemstad finns ett rikt kulturliv, härlig natur och moderna hotell.

Hjärtat i staden

Varje stad har ett hjärta. I Gävle ligger det hjärtat på Norra Slottsgatan och heter Clarion Hotel Winn. Med sitt centrala läge har det moderna hotellet närhet till såväl shopping, nöje och kultur. Ladda upp eller varva ned på ett internationellt hotell med passionerad personal, utsökt restaurang och elegant bar. Gävle konserthus och Sveriges fängelsemuseum ligger inom kort promenadavstånd och är populära turistmål. Från hotellet har du endast 20 minuter med bil till Gävle-Sandviken Airport.

Från världskänd bock till skogens konung – upplev Gävles natur

Besöker du Gävle under julen? Då ska du givetvis promenera till Slottstorget för att se den världskända bocken – som faktiskt är världens största halmbock. I Gävle finns det också möjlighet till ett möte med skogens konung – älgen. På Kybacka Gård får du chansen att uppleva djur och natur på nära håll, och även promenera inne i älghägnet. Boulognerskogen är en av Sveriges största stadsparker. Skogen ligger centralt vid Gavleån och är ett populärt besöksmål såväl för kompisar som familjer – särskilt under sommarhalvåret.

Spa och träning

Efter en dags aktivitet eller arbete kan det vara skönt med avslappning och avkoppling. På Clarion Hotel Winn har du som gäst fri tillgång till vår relaxavdelning med en stor pool och en varm bastu. Dessutom har du tillgång till vårt moderna gym, givetvis helt kostnadsfritt. Gymmet ligger i direkt anslutning till relaxavdelningen och är utrustat med maskiner från italienska Technogym.

Konferens, möten och lokaler i Gävle

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Gävle? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Falun

Uppsala

Borlänge

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Läs mindre
7 hotell i Gävle

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.