Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Gävle Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Gävle

Boka konferens, event eller festlokal på centrala Clarion Hotel® Winn, mitt i Gävle. Hotellet har flera konferenslokaler och mötesrum att välja mellan, med stadens sevärdheter runt hörnet och nära till Gävle centralstation.

Som Gävles största konferenshotell har Clarion hotel Winn stor erfarenhet att anordna möten och konferenser av alla storlekar. Hälften av konferenslokalerna hittar ni på hotellet, medan den andra halvan ligger 150 meter bort i en extern konferensanläggning. Möjligheterna är många, vare sig ni samlas för styrelsemötet, kickoffen eller en viktig presentation.  

Med centralt läge mitt i city passar Clarion Hotel Winn också perfekt till privata event och tillställningar, som bröllop, fester och utställningar. Varför inte arrangera födelsedagsbrunchen eller möhippans fördrink på restaurang Brasserie Absint?

Passa på att varva ner i hotellets relaxavdelning efter en dag full av brainstorming och möten. Ta några avslappnande simtag i poolen och boka in en skön behandling, så känner du dig garanterat som ny inför kvällens aktiviteter på stan. Gävles utbud och sevärdheter ligger nära till hands. Vandra längs med Gamla Stans gator i mysiga kvarter där den vackra arkitekturen bidrar till atmosfären, eller bekanta dig med staden historia och besök Fängelsemuséet eller Järnvägsmuséet. Från hotellet är det inte heller långt till Gävleån som porlar genom staden. Ta Kungsbron över vattnet så ser ni Gävle slott, och om ni är här i december får ni inte missa Gävles största kändis, Gävlebocken, som invigs på Slottstorget varje år.  

Med konferensen på Clarion Hotel Winn har ni nära till Gävle centralstation, som ligger ca 750 meter bort, medan det tar ca 1, 5 timmar att ta sig till Arlanda Airport, som är den närmaste flygplatsen.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.