Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Göteborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Göteborg,  Sverige

På Clarion Collection Hotel Mektagonen har du gångavstånd till Göteborgs mest kända och besökta attraktioner som Liseberg, Svenska Mässan och Scandinavium. Här bor du i fräscha och stora rum. Inte nog med det – både fika och kvällsmat ingår i priset!

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,7
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Clarion Collection Hotel Mektagonen, ett hotell med perfekt läge i Göteborg. Här bor du i stora och ljusa rum, många med kök och några även med bastu. Gångavstånd till Svenska Mässan och Liseberg. I rumspriset ingår frukost, fika och kvällsmat. 

Hotellets läge

Till Svenska Mässan, Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet tar du dig med spårvagn på mindre än 5 minuter. Hållplats finns precis utanför hotellet, det går även bra att ta sig runt till fots. Oavsett vad du vill hitta på i Göteborg, fråga gärna i vår reception där vi hjälper dig med tips och idéer.

166 stora och ljusa hotellrum

På Clarion Collection Hotel Mektagonen finns utrymme för värme och personlig service. Våra rum är mellan 17-60 kvadratmeter stora. I merparten av alla rum finns kök och i några finns även bastu. Bor du i hotellets Deluxerum har du tillgång till en terrass. Med gångavstånd till Svenska Mässan och Liseberg är detta det perfekta valet för både affärsresenärer och familjer.

Mat & dryck

Frukost, fika och kvällsmat står framdukat varje dag och ingår i rumspriset. Läs mer om våra matkoncept här! I lobbyn hittar du hotellets café som är öppet dygnet runt och en lobbyshop som säljer dryck, snacks och hygienartiklar. I byggnaden finns även en matbutik. 

Gym & Motion

Hos oss kan du träna även när du är på resande fot! Nordic Wellness Almedal finns i huset som är ett av Göteborgs största gym. Som vår gäst kan du träna kostnadsfritt, prata med receptionen för mer information. I närheten finns även en löpslinga/elljusspår för dig som hellre vill komma ut i friska luften.

Matlagningsmöjligheter 
Clarion Collection Hotel Mektagonen är perfekt för dig som vill laga eller värma din egen mat. 142 av 166 rum har ett eget kök/pentry. Hyr gärna din köksutrustning i receptionen mot en kostnad på 300 kr. Gäster som bor fler än 5 nätter får låna köksutrustning utan extra kostnad.

Kontakt

  • Falkenbergsgatan 3 412 85 Göteborg , Sverige

Hitta till hotellet

Buss eller spårvagn

Hållplats för ett flertal olika linjer finns precis utanför hotellet.

Från Göteborg Landvetter Airport

22 km, ca 20 minuter med bil

Taxi

Vi rekomenderar Taxi Göteborg +46 31 650 000

Om Clarion Collection Hotel Mektagonen

Antal rum

166

Antal mötesrum

6 - Upp till 60 personer 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.