Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla centralposthuset. Vi är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass! Njut av prisbelönta restauranger, populära barer och vår Rooftop pool.

Clarion Hotel® Post 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Post

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Stig in i en atmosfär av tidlös elegans. På Clarion Hotel Post hittar du allt för en härlig vistelse i hjärtat av Göteborg, precis bredvid Centralstationen. Det vackra gamla centralposthuset har blivit en modern oas fylld med prisbelönta restauranger, musik, konst, drinkar, viner och en plats för wellness av högsta klass. Låt dig överraskas av allt vi har att erbjuda. Något säger oss att du kommer att trivas här.

Service med en personlig touch
Här tas du om hand av passionerade yrkesmänniskor som inte bara bjuder på fantastisk service, utan också på sig själva. Med nyfikenhet, stolthet och lust att göra ditt besök till något alldeles extra bjuder Clarion Hotel Post in till en oförglömlig helhetsupplevelse för alla sinnen.

Arena för möten, underhållning och upplevelser
Clarion Hotel Post är inte bara ett hotell, utan också en arena för alla typer av möten, event, musik, pop-up’s, konst och design. Missa inte att kolla upp vad vi har på gång när du reser hit. Året om bubblar programmet av spännande matevent, fester, shower, DJ-sessions, dryckesprovningar, livemusik, mässor, utställningar och mycket annat – oavsett vem du är, finns det något som passar just dig. 

En värld av förfinade smaker
Innanför hotellets väggar finns några av Göteborgs främsta kulinariska pärlor. Hos VRÅ möter det japanska köket den svenska västkusten under ledning av stjärnkocken Sofia B. Olsson. Restaurang Norda bjuder på matinspiration från Manhattan och Sveriges främsta utbud av viner från Oregon. I Postbaren mixar våra erfarna bartenders internationella cocktails. Varför inte prova en drink du aldrig tidigare har hört talas om.

Konditori med prisat hantverk
I vårt egna konditori skapas dagligen utsökt fina bakverk av vårt prisbelönta team. I varje del av hotellet bidrar konditoriet till smakglädje – från fikat i konferensavdelningen till dessertmenyerna på våra restauranger.

Rooftop pool på våning 13
Du kan ta ett uppfriskande dopp i vår uppvärmda Rooftop Pool året om. På sommaren är dessutom baren öppen – slå dig ner i en solstol och njut ett glas med utsikt över folklivet på Drottningtorget. Boka ditt besök i förväg, så att du garanterat får plats. Läs mer om tider och priser här.

Upptäck Skönhetsfabriken
Skönhetsfabriken skämmer du bort dig själv med hudvårdsbehandlingar, hårstyling och massage. Njut av The Treat med sin varma källa, torr- och ångbastu och uppiggande isdusch. I Skönhetsfabriken huserar även hotellets gym med personliga tränare. Som hotellgäst har du kostnadsfri tillgång till gymmet alla dagar, dygnet runt.

Mitt i Sveriges trevligaste stad
Clarion Hotel Post är den perfekta utgångspunkten för sightseeing, shopping och nöjesupplevelser. Här bor du granne med Centralstationen och Trädgårdsföreningen – ett drömläge för att enkelt utforska allt det som Göteborg har att erbjuda. Utanför entrén hittar du spårvagnar, bussar, hyrcyklar, taxi och elskotrar för att nå de flesta av stadens attraktioner inom tio minuter.

Tillgänglighetsanpassade rum
Clarion Hotel Post har självklart hotellrum anpassade för personer med funktionshinder. Kontakta oss för mer information. 

Välkommen till Clarion Hotel Post. Se alla våra hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Drottningtorget 10 411 03 Göteborg , Sverige

Hitta till hotellet

Buss/spårvagn

Hållplats Drottningtorget/
Göteborgs Centralstation.

Från Landvetter

Flygbuss till Göteborgs Centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg,
Taxi 020, Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antal hotellrum

540 st

Antal konferenslokaler

21 st - plats för upp till 1000 deltagare

Avstånd flygplatser

Landvetter: 27 km, ca 20 min

Avstånd lokaltrafik

Buss- och spårvagnshållplats: 25-50 m
Hotellet ligger precis utanför Göteborgs centralstation.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.