Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla Posthuset. Vi är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass! Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, relaxavdelning och takpool.

Clarion Hotel® Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Unik og luksuriøs hotel suite øverst oppe på Post Hotel Gøteborg
  • Stilren og farverig suite på Post Hotel Gøteborg

Letar du efter en svit utöver det vanliga? Då har du kommit rätt. Låt oss presentera Elnasviten, Juliussviten och Rooftop-sviten.

Det lilla extra

På rummet väntar blommor och champagne. Nespressomaskin, morgonrock och tofflor finns på rummet och innehållet i minibaren ingår.

Elnasviten

På våning fyra, den tidigare direktörsvåningen och med vy över Drottningtorget, ligger Elnasviten. Sviten är 50 kvadratmeter stor med 3,40 m i tak och stora, höga fönster med djupa fönsternischer.

Här finns en skön soffgrupp, ordentlig arbetsplats och en härlig sovdel med en 200 cm bred dubbelsäng. Snygga designmöbler, stämningsfull belysning, telefon och 55 tums LED-TV från LAVA med internet direkt i tv:n. Badrum med fina materialval och både dusch och badkar.

Juliussviten

På tolfte våningen i den nya delen av hotellet, med en fantastisk utsikt över Göteborg, Trädgårdsföreningen och ut mot älven ligger Juliussviten. Namngiven efter den första Postmästaren i Posthuset, Julius Juhlin, född 1907. Sviten på 95 kvadratmeter ger en härlig känsla av att befinna sig mitt i city, mer som i New York än i Göteborg.

Här finns gott om sällskapsutrymme med matplats, soffgrupp och arbetsplats. Det separata sovrummet har en 200 cm bred dubbelsäng. Rummet har snygga designmöbler, stämningsfull belysning, telefon och 55 tums LED-TV från LAVA med internet direkt i tv:n. Ljus och ljud styrs med iPad. Ett stilrent badrum med badkar och dusch ligger i anslutning till sovrummet. Det finns även en separat wc.

Rooftop-sviten

Vår största svit på 110 kvadratmeter ligger på trettonde våningen i den nya delen av hotellet med en fantastisk utsikt över Göteborg. Sviten är inredd i mustiga färgskalor med unika designmöbler, lampor och detaljer. Takhöjden och de stora panoramafönstren ger ljus och rymd.

Sällskapsdelen innefattar en matplats för upp till 8 personer, en köksdel, arbetsplats, en rymlig soffgrupp och en 55 tums LED-TV från LAVA med internet direkt i tv:n. I sovrummet finns en rymlig 220 cm bred dubbelsäng och en extra tv samt stora walk-in garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Ett stilrent badrum i exklusiva material med badkar och dusch samt en separat wc. Ljus och ljud styrs med iPad.

Boka svit

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 31 61 90 00
eller via reservations.post@strawberry.se

 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.