Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Göteborg Göteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Göteborg

Göteborg,  Sverige

Vi har det perfekta läget vid kajen mitt i Göteborg! Vi erbjuder en pulserande mötesplats med personlig och utvald service - allt till ett schysst pris! Besök vår asiatiskinpirerade OGBG Bar & Restaurang. Och du - här finns även bra parkering och gym!

Comfort Hotel® Göteborg 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,8
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Comfort Hotel Göteborg! Hotellet hittar du mitt i centrum på Skeppsbroplatsen, granne med Göta älv och bara tio minuter från Avenyn.

Göteborg börjar här

I Skeppsbrohuset, en av Göteborgs mest berömda byggnader med bästa läget i stan, ligger Comfort Hotel Göteborg. Med 289 rymliga hotellrum, populära OGBG Bar & Restaurang, världsberömda takbar TaKeT, frukostmatsal, lounge, gym med bastu, tillför vi något helt unikt till Göteborgs hotellutbud. Med stans bästa utsikt över Göta Älv är Comfort Hotel Göteborg en perfekt bas för dig som vill upptäcka Göteborg. Hotellet ligger mitt i stan med bara 10 minuters promenad från Göteborgs Centralstation, mysiga Haga samt shopping- och nöjesstråk. Ett stenkast från oss finner du Stena Lines Danmarksterminal samt Göteborgsoperan och vår närmaste granne - Casino Cosmopol.

Asiatiska smaker, härlig miljö och oslagbar utsikt på TaKeT!

Älskar du asiatisk mat, färska råvaror och härliga drinkar? I så fall får du inte missa ett besök i OGBG Bar & Restaurang där vi hyllar det Ostasiatiska köket. Vi tillagar smakrika och i huvudsak dessutom hälsosamma rätter och vi har inspirerats av street food som serveras i länder som Vietnam, Kambodja, Kina, Thailand och Malaysia. Det mesta är lagat på lokala och ekologiska råvaror och du blir serverad i vår mysiga restaurang vid sidan av vår lobby. På våning sju, högst upp i hotellet hittar du TaKeT - vår fantastiska takterrass som vi har öppen både under sommar och vinter när väder och vind tillåter. Du hör ju! Vad väntar du på? Besök oss på din nästa Göteborgs-tripp eller ha jobbevent eller kanske 30-årsfesten? 

Det här får du hos oss

På Comfort Hotel Göteborg surfar du självklart gratis och du startar dagen med en härlig frukostbuffé. På söndagar om kapacitet finns, behöver du inte checka ut förrän vid 18.00. (Kom ihåg att kolla med oss i receptionen vid incheckning om det är möjligt med sen utcheckning). I loungen kan du sitta och jobba, umgås med vännerna eller bara lyssna på schysst musik och i OGBG Bar & Restaurang njuter du av spännande smaker. Söker du lite aktiviteter när du är hos oss kan vi rekommendera våra grannar som bara ligger ett stenkast ifrån oss; Maritiman, GöteborgsOperan och Strömma. Prata med receptionen så hjälper vi till att boka biljetter eller svara på dina frågor. Se hela vårt serviceutbud här!

Det byggs som aldrig förr i Göteborg

Vi på Comfort Hotel Göteborg älskar byggkranar och såna finns det många av i Göteborg för tillfället. Varför älskar vi då byggkranar? Jo, för att om det inte byggs så är det en icke-utvecklande stad och det vill vi inte ha. Ett byggprojekt som är i full gång nu är vår nya järnvägslösning Västlänken. Byggnationen av denna innebär en del ändringar i trafiken i stan. För att lättast få information om hur du tar dig runt i stan, gå in på www.trafikgoteborg.se, där du får den senaste uppdaterade informationen.

Vill du veta mer?

Här hittar du mer info om hotellet, parkering, handikappvänliga rum och annat som är bra att veta.

Här kan du se alla våra hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Skeppsbroplatsen 1 411 21 Göteborg , Sverige

Hitta till hotellet

Buss och spårvagn

Buss och spårvagn tar du till hållplats Stenpiren som ligger alldeles utanför hotellet.

Från Göteborgs Centralstation

Buss: 60, Express Röd, Express Rosa och Spårvagn: 1 & 9.
Promenad 800 meter till hotellet eller buss/spårvagn från centralstationen till hållplats Stenpiren.  

Från Landvetter flygplats 

Flygbuss till Göteborgs Centralstation. Byt till buss 60, Express Röd, Express Rosa eller spårvagn 1 eller 9 till hållplats Stenpiren. Det tar ca 30 minuter med buss. Med taxi tar resan ca 20-25 minuter.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Comfort Hotel Göteborg

Antal hotellrum

289 st  

Mötesrum

2 sviter för 8 personer 
Kontakta oss för mer information!

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 27 kilometer 

Avstånd lokaltrafik

Hållplats Stenpiren: 60 meter
Göteborgs Centralstation: 800 meter 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.