Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Välkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,9
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Bröllop & fest vid vattnet

Välkomna till den perfekta platsen för bröllop och event i Göteborg, beläget i charmiga Klippans kulturreservat med en förtrollande utsikt över Göta Älv och Älvsborgsbron. Oavsett om det är er stora dag eller ett företagsevent, står vi redo att skapa magisk stämning och göra festen extra minnesvärd. Vårt unika läge vid vattnet, där havet möter stadens puls, är verkligen svår att överträffa!

Här kan ni fira kärleken eller lyfta glasen för era framgångsrika projekt i någon av våra fantastiska lokaler, inrymda i en byggnad från 1800-talet fylld med historia. Med massor av flexibla alternativ för er fest, arbetar vi tillsammans med er för att säkerställa att varje detalj blir precis så som ni önskar.

Vår största festlokal, med panoramautsikt över Göteborgs skyline och det glittrande vattnet, är helt ideal för bröllop, kick-off och alla andra festliga tillfällen. Eller vad sägs om att starta kvällen med middag i vår avskilda del i restaurangen som har den bästa utsikten, för att sedan fortsätta en trappa upp till festlokalen som vi förvandlar till nattklubb med dansgolv och bar.

Det första steget mot en oförglömlig upplevelse? Kontakta oss! Vi delar gärna med oss av hur vi kan göra just ert event eller bröllopsfest extraordinärt.

Kontakta oss

För visning av hotellet samt mer information kontakta
conference.q.waterfront@strawberry.se
+46 (0)31 720 22 00

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.