Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,5
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Winn, Haninge

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Varmt välkomna till Sveriges mest tillgängliga hotell och Haninges egna vardagsrum, ett stenkast från vackra Rudans friluftsområde! 

Läge

Du hittar oss 20 minuter söderut med pendeltåg från Stockholm C, 10 minuter från Stockholmsmässan och 1 minut från pendeltågsstationen Handen. Vi ligger strategiskt mitt i ett av Stockholms mest expansiva område med närhet till både skärgård och skogsområden för både stadskänsla och härliga naturupplevelser.

Tillgänglighet

Det är inte utan anledning vi stoltserar med att kalla oss för Sveriges mest tillgängliga hotell. Är du i behov av ett tillgänglighetetsanpassat hotellrum? Då har vi rummet för dig! Vi har totalrenoverat hotellet och byggt 126 nya hotellrum varav 12 dubbelrum samt en svit som är fullt tillgänglighetsanpassade i smakfull stil. I ytterligare 11 hotellrum har vi tagit bort trösklar och duschväggar för bättre framkomlighet för exempelvis rullator. Vi har även byggt ett antal hotellrum som är anpassade för personer med syn- respektive hörselnedsättningar. I allmänna utrymmen bygger vi i olika höjdnivåer i bland annat reception och bar. Även våra möteslokaler är anpassade med bredare dörröppningar samt avsaknad av trösklar som exempel. Det ska vara enkelt för alla att mötas hos oss. Läs mer om våra tillgängliga rum.

Konferens

Hotellets nyrenoverade konferensavdelning erbjuder 15 fina, ljusa möteslokaler med de senaste tekniska lösningarna och kan anpassas efter dina behov. Vår tillmötesgående personal finns på plats under hela dagen. Hos oss är din konferens i trygga händer.

Brasserie X och Bar X

Brasserie X är inte bara Quality Hotel Winn Haninges restaurang. Det är Haningeterrassens lokala vardagsrum! Ett vardagsrum där du och dina nära och kära kan äta gott, ta en drink eller bara ses över en kopp kaffe, i en levande och avslappnad miljö. Börja dagen med en rejäl frukostbuffé, boka en god affärslunch, sätt er till bords för en vällagad middag, kom förbi på Bubbly Thursdays eller fira in helgen med äkta fredagsfeeling. Här är det alltid något på gång. Maten är inspirerad av det franska köket, kryddad med våra nordiska mattraditioner och tillagad av lokala råvaror.

Bar X är stället för fördrinken, after worken, onsdagsölen, den sena matbiten eller uppsamlingen efter middagen. Här anordnas livespelningar, trubadurer, stand-up och andra event. Kom som du är och känn dig som hemma.

Här kan du läsa om alla våra lokala evenemang vi håller i Bar X varje vecka.

Haninges egna vardagsrum

Välkommen till Haninges egna vardagsrum! I centrala Haninge hittar ni oss; en levande mötesplats, där ni kan sitta och arbeta i lobbyn, ha informella möten vid vårt community table, möta vännerna för en after work, äta en bit mat eller bara njuta av en kopp kaffe. Se oss som ert vardagsrum och en naturlig mötesplats, alla dagar i veckan.

Omgivningar

Med gångavstånd till Haninge Centrum shoppingcenter och Rudans friluftsområde finns det möjlighet att både leva cityliv och få fina naturupplevelser när du bor hos oss. I Rudans friluftsområde finns badsjö, lekplats, grillplatser samt fina promenadslingor om du valt att ha med dig din hund hos oss. Vi är även en bra utgångspunkt om du vill utforska vackra Utö och Dalarö i Stockholms skärgård, samt Nynäshamns skärgård. Från Nynäshman går också färja till Gotland och Visby. 

Träning och friluftsliv året om

Friluftsområdet Rudan ligger precis runt knuten. Här hittar du flera olika löparspår, mountainbikeslinga och elbelysta slingor på 2,5 och 5 km. Tycker du om att träna utomhus har Rudans friluftsområde öppnat upp ett nytt utomhusgym i trä. Utegymmet har redskap för marklyft, bänkpress, dips, armhävningsstång, rygglyft, armgång, stocklyft, knäböj och situps. Gymmet är även tillgänglighetsanpassat gällande
framkomlighet och majoriteten av redskapen.

Vintertid finns fina längdspår och vid snöbrist anordnar man en slinga på konstsnö. På sommaren lockar sandstrand, bryggor och även brygga med handikappramp, frisbeegolf och möjlighet till fiske. Fiskekort finnas att köpas i vår reception. Det finns även stora fina grönområden där man kan spela brännboll, boule, beachvolleyboll eller grilla. Vill man hellre träna inomhus så finns det tillgång till ett gym i samma byggnad mot en mindre kostnad. Vi har även en bastu och relaxvdelning som kan bokas i receptionen.

Inom promenadavstånd från Quality Hotel Winn har du Torvalla Idrottsplats och Simhall där det ofta anordnas cuper och olika tävlingar.

Kontakt

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Pendeltåg mot Västerhaninge eller Nynäshamn, gå av vid Handen.

Buss

Buss till Handenterminalen.

Från Arlanda flygplats

Flygbuss eller Arlanda Express till Stockholm Central. Byt därifrån till buss, pendeltåg eller taxi.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm eller Taxi 020.

Om Quality Hotel Winn Haninge

Antal hotellrum

126 st - 280 bäddar

Antal konferenslokaler

15 st - plats för över 680 deltagare

Avstånd flygplats

Arlanda flygplats: 62,3 km,
ca 1 timme med bil

Avstånd lokaltrafik

Pendeltågstation Handen: 200 m  
Stockholm C: 21,2 km, ca 20 minuter med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.