Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match bjuder på en enastående utsikt över Vättern och ett brett serviceutbud. Här finns restaurang och relaxavdelning med utomhusbubbelpool. Hotellet är the perfect Match, vare sig du reser för en konferens, med familjen eller med vännerna.

Quality Hotel™ Match 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Match

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

För att orka en hel dag är det viktigt med en bra start på dagen. Den får du av vår goda frukostbuffé där vi serverar ett urval av ekologiska produkter. En riktig hotellfrukost som självklart ingår i din övernattning. Bor du inte över men vill komma och äta frukost är du självklart varmt välkommen! Kontakta gärna hotellet i förväg för att säkert få plats.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:30 - 10:30

Vi kan ha varierande öppettider under sommarmånaderna och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider. 

Parkering

Du parkerar enklast i kommunens garage som ligger precis under hotellet. Kostnaden betalas via apparna ePARK eller EasyPark på plats i garaget.

Pris

kl. 09:00-22:00 – 22 kr/h
kl. 22:00-09:00 – 2 kr/h

LobbyShop

Om du plötsligt blir sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i vår LobbyShop. Hos oss kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Gym

Vårt gym är fullt utrustat med träningsredskap för att förbättra både kondition och styrka.

Wifi

Alla våra hotellrum och gemensamma utrymmen har gratis wifi, så du kan surfa så mycket och länge du önskar. Koppla upp dig på nätverket: QualityGuest. Enklare kan det inte bli.

Relax

På våning 2 hittar du vår härliga relaxavdelning. Här finns bastu, isdusch och framförallt vår härliga bubbelpool ute på terrassen, med utsikt över fantastiska Vättern.

Öppettider:

Måndag - lördag: 17:00 - 21:00

Boka en slottid à 2 timmar för 190 SEK/person. Boka gärna i förväg genom att mejla oss på q.match@strawberry.se, eller på plats i receptionen. Begränsat antal platser.

Relaxen är endast för hotellgäster. Ingen dryck får medhavas. Åldersgräns 18 år.

Gaming Room

Hos oss har vi Gaming Rooms i samarbete med Telia och Gsign. Rummen är inredda med ergonomiska möbler specifikt designade för gaming. Givetvis finns även den senaste tekniska utrustningen som Telia tagit fram för den bästa spelupplevelsen!

Rummet är utrustat med dator och har all teknik för livestreaming. Telia Gaming Center är integrerat och där finns totalt +40 spel tillgängliga.

Boka Gaming Room här

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.