Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Jönköping

Välkommen till Jönköping! Vackert beläget längs Vätterns södra strand. Här finns hotell med historisk karaktär, designhotell med utsikt över vattnet och cityhotell med flexibla konferens- och möteslokaler.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Centralt läge med täta bussförbindelser

I Jönköping bor du i en vacker miljö med centralt läge. Här finns Clarion Collection Hotel Victoria med historisk karaktär, Comfort Hotel Jönköping med bastu och gym, enastående Quality Hotel Match samt designhotellet, Vox Hotel. Njut av stadspuls, strandliv och naturupplevelser. Allt finns på gångavstånd! Från våra hotell är det bara en 5-10 minuters promenad till Jönköping resecentrum med täta bussförbindelser till Malmö, Stockholm och Göteborg

Från shopping på Asecs till kultur på museum

I Jönköping hittar du den populära gallerian Asecs som erbjuder ett brett utbud av shopping för hela familjen. Här finns även en lekplats för de små rastlösa benen, ett väl tilltaget skötrum med ett rogivande amningsrum. Här finns också Tändsticksmuseet, John Bauers museum och den stora Elmia-mässan.

Gör en utflykt till Gränna och Visingsö

Norr om staden ligger Gränna, en svensk idyll med vackra trähus och kullerstensgator. Här finns slottsruiner och borgar som vittnar om den forna stormaktstiden. När du är här bara måste du besöka kokerierna och smaka på polkagrisarna!Visingsö, utanför Gränna, finns en mängd berättelser om kungamord och om när Sveriges styrdes ifrån Visingsö. Du kan också njuta av den vackra naturen från en kajak i kristallklart vatten och på stigar från en cykel.

Konferens och lokaler i Jönköping

Här kan du välja och vraka bland våra flexibla konferens- och möteslokaler i Jönköping.

Mer om Jönköping

Läs om hotellspöket på Clarion Collection Hotel Victoria 

Närliggande destinationer

Skövde

Borås

Göteborg

Läs mindre
8 hotell i Jönköping

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.