Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Kalmar

Välkommen till Småland och Kalmar – en av Sveriges äldsta städer. I tändstickskungens Ivar Kreugers hemstad finns gott om spännande aktiviteter för alla åldrar. Dessutom finns ett rikt kulturliv, lång historia och Ölandsbron – Sveriges längsta bro.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Oslagbart läge på kajen

I Kalmar får du ett magiskt boende med Kalmarsund som granne på Clarion Collection Hotel Packhuset. I en anrik byggnad får du utsikt i världsklass året om samtidigt som du bor i vackra och eleganta rum. Hotellet ligger vackert beläget vid Kalmars gästhamn och har närhet till ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Baronens köpcenter ligger bara några hundra meter bort och erbjuder det mesta i shoppingväg. Från hotellet har du drygt en timme på motorväg E22 till Oskarshamn Airport. Ölandsbron är med sina 6072 meter Sveriges längsta bro (Öresundsbron ligger delvis på danskt territorium) och för varje år en stor mängd personer till populära och solsäkra Öland.

Från golf till historia – upplev Kalmar

Kalmar är en historisk stad med mycket att uppleva. Kalmar Läns Museum är ett av stadens mest populära och intressanta besöksmål – museet ligger bara 5 minuter från Clarion Collection Hotel Packhuset. Slottsholmen i staden ligger Kalmar slott – som tillsammans med Tre Kronor, Viborgs slott och Älvsborgs fästning ansågs vara ett av Sveriges viktigaste fästen. I Kalmar finns också en levande och härlig golfkultur. Vi samarbetar med fem golfbanor som alla ligger inom fem mil från hotellet. Med prisvärda golfpaket ser du till att få både träning, umgänge och en avslappning!

Konferens, möten och lokaler i Kalmar

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Kalmar? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Oskarshamn

Växjö

Karlskrona

Läs mindre
5 hotell i Kalmar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.