Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Karlskrona

Välkommen till Blekinge och örlogsstaden Karlskrona – utsett till en av Sveriges vackraste städer. Mitt i skärgården hittar du härliga butiker, intressanta museum och högklassigt boende.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Med havet som granne

I Karlskrona bor du med havet som din närmsta granne. Clarion Collection Hotel Carlscrona  är en unik hotellpärla vid Skeppsbrokajen – alldeles intill havet och bara 5 minuter från tågstationen. Hotellmiljön är inspirerad av staden och dess spännande historia. Här har du närhet till både gallerior, små unika butiker och smakfulla restauranger och uteserveringar. Många butiker finns samlade runtomkring de båda gågatorna Ronnebygatan och Borgmästargatan. Den läckra glasfasaden gör Clarion Collection Hotel Carlscrona till ett landmärke i staden. På hotellets innergård hittar du en härlig uteplats med tillhörande trädgård – perfekt för avkoppling och njutning. Staden ligger smidigt belägen vid motorväg E22 och från Ronneby Airport tar det bara 30 minuter att ta sig till Karlskrona.

Avkoppling och träning

Efter en lång dag på stan kan det vara skönt att koppla av. I hotellets moderna relax- och fitnessvåning väntar en avslappnad atmosfär med bastu, relaxyta och gym. Här får du utrymme till både avkoppling och umgänge.

Upplev Karlskrona

Solsäkra örlogsstaden Karlskrona har en gedigen historia och sedan 1998 är staden uppförd på UNESCO:s världsarvslista. Med sina många badplatser, vandringsleder och naturreservat har Karlskrona växt fram som ett av Sveriges mest populära turistmål. Upplev intressanta Marinmuseet och Kungsholms fort eller mysiga Wämöparken – i Karlskrona är det inte långt till vare sig aktiviteter eller härlig natur.    

Konferens, möten och lokaler i Karlskrona

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Karlskrona? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Kalmar

Läs mindre
2 hotell i Karlskrona

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.005 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.