Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Växjö

Välkommen till Småland och Växjö! I denna stad kan du njuta av en vistelse på Clarion Collection Hotel Cardinal eller Quality Hotel Royal Corner, och ha nära till de stora kontrasterna i Växjö - den perfekta blandningen av puls och stillsamhet.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Välj det som passar dig

I Växjö är valmöjligheterna många och då pratar vi inte bara om saker du kan hitta på. I denna vackra och mysiga stad hittar du både Quality Hotel Royal Corner belägen på Liedbergsgatan, och bara ett stenkast därifrån på Bäckgatan hittar du Clarion Collection Hotel Cardinal – ett perfekt val för dig som vill bo i en vacker, historisk byggnad och avnjuta ett härligt glas ute på terrassen medan du luktar på de prunkande blommorna i hotellets egna odling. Quality Hotel Royal Corner är belägen mycket centralt och har nära till såväl shopping som goda restauranger. Ett ultimat alternativ för dig som gillar fart, fläkt och möjligheten att slappna av i en mysig relaxavdelning i slutet av dagen. 

Nära till allt

Vilket hotell du än väljer att bosätta dig på kommer du att ha nära till allt som denna Smålandspärla har att erbjuda. Förutom bra shopping och restauranger finns en hel del sevärdheter att upptäcka i Växjö. Gå på konstspaning runt sjön, besök Linnéträdgården eller varför inte strosa in på Växjö konsthall? För den äventyrliga besökaren finns tillgång till såväl zipline-åkning som outdoorcykling! Vilken typ är du? 

Konferens, möten och lokaler i Växjö

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Växjö? Du hittar vårt utbud här. 

Närliggande destinationer

Karlskrona

Kalmar

Oskarshamn

Läs mindre
2 hotell i Växjö

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.