Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Sverige

 • Ströget konferensrum med plats för 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmö,  Sverige

Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar du dig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Quality Hotel™ View 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste mål. Vi bryr oss om dig och vill se till att du har möjlighet att vara ditt bästa jag, hela dagen. Vi serverar en god, nyttig och mättande frukost med en mängd ekologiska produkter som kaffe, juice, ägg och olika pålägg. Våra frukostvärdar kan guida dig till en helt ekologisk frukost om du önskar. Just ask! Ska du upp tidigt? Inga problem! Från klockan 05.00 serveras en lättare frukost i lobbyn tills dess att den vanliga frukosten öppnar. Här kan du bre dina egna mackor och ta med om du vill det. Ska du upp ännu tidigare? Inga problem det heller! Om du vill ha en frukostpåse med en enkel frukost innan klockan 05.00 går det att beställa kvällen innan i receptionen. Vill du komma hit på frukost även om du inte bor här? Självklart går det bra. Frukostbuffén kostar 179 SEK för vuxna, 85 SEK för barn mellan 4-12 år och gratis för barn 3 år och yngre.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag 06.30 - 09.30
Lördag - söndag 07.00 - 10.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse.

Parkering

I Hyllie finns det över 5000 platser att parkera bilen på och alla parkeringar hanteras av P Malmö, Malmö Stad. För våra gäster rekommenderar vi att parkera i garaget i anslutning till hotellet.

I direkt anslutning under hotellet finns det 60 platser och parkeringsavgiften är 260 SEK/dygn och 33 SEK/timme. Ni kör in via Arenagatan 10, i det vänstra körfältet så att ni kör nedåt i huset för att sedan fortsätta genom en kulvert under vägen för att komma till dessa platser. Från garaget finns det hiss direkt upp till vår lobby. Här betalar ni med betalkort direkt vid inkörningen alt. trycker ut en biljett och betalar i automaten när ni ska köra ut ur parkeringshuset.

Väljer ni att köra uppåt i huset är det en parkeringsavgift på 250 SEK/dygn och 33 SEK/timmen. Även här betalar ni med betalkort direkt vid inkörningen alt. trycker ut en biljett och betalar i automaten när ni ska köra ut ur parkeringshuset.

Du kan förboka laddplats här (OBS! Endast laddplats).

 • Träning på Quality Hotel

Gym

Aktivera kroppen i vårt fräscha gym. Här finns både träningsmaskiner och fria vikter med skön musik i högtalarna. Intill gymmet ligger vår relaxavdelning med tillhörande bastu.

Öppettider Gym- och relaxavdelning

Alla dagar: 05.00 - 23.00.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen till Lounge 24 när som helst!

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Våra djurvänliga rum finns på våning 2 och 6 i våra Standard- och Moderate rum.

Wifi

Hos oss har alla våra hotellrum och allmäna ytor gratis trådlöst internet. Du ansluter lätt genom att välja "Qualityguest". Inget lösenord eller registrering kvävs. Enklare kan det knappast bli!

Övriga tjänster

 • Cykeluthyrning
 • Joggingrunda
 • Bankettsal
 • Hiss
 • Kassaskåp
 • tv
 • Väckningstjänst
 • Konferenscenter
 • Kopieringsmaskin
 • Kaffekokare på vissa rum
 • Restaurang
 • Handikapprum
 • Strykjärn och strykbräda
 • Mötesrum
 • Rökfritt
 • Bar

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.