Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Malmö

Välkommen till Malmö, Zlatans hemstad och porten till Köpenhamn. Men du behöver inte åka över bron för att uppleva en storstad, det räcker att gå utanför hotelldörren.

Vill du ha ett paket? I Packtivity kan du välja mellan upplevelser och aktiviteter som du kan boka samtidigt med hotellvistelsen. Varsågod!

Skybar med utsikt över hela Malmö

Med vårt utbud av hotell i centrala Malmö är det lätt att hitta ett boende som passar dig, oavsett om du är här för semester eller jobb. Från skybaren på ett av våra Malmöhotell har du utsikt över hela staden, 85 meter upp i luften. Våra Malmö-hotell hotell ligger i Hyllie och i city, nära Malmö C och i Gamla Väster.  

Malmös största sevärdheter

Vill du uppleva metropolen på närmare håll finns många av Malmös landmärken och attraktioner inom gångavstånd från hotellen. Upptäck Ribersborgsstranden eller spana på imponerande 190 meter höga Turning Torso i Västra hamnen. Promenera till vattenhålet Lilla torg, trivsamma Folkets park eller avslappnade Möllevången. Passa på att testa Malmös erkänt goda falafel.

Cykelstaden Malmö

Det är också lätt att uppleva staden på cykel. Malmö är en platt stad med bra cykelvägar och på flera av våra hotell i Malmö finns lånecyklar, redo att trampas ut på sightseeing.

35 minuter från Kastrup

Vill du se mer än Malmö? En tio minuters tågresa tar dig till studentstaden Lund och på 35 minuter är du i Köpenhamn. Reser du med flyg tar det 20 minuter med bil till Kastrups flygplats och lika snabbt kommer du till Malmö Airport.

Destinationsguide Malmö

Läs mer och se vår stora Malmö-guide här
Proffsens tips: Här hittar du Malmös bästa drinkar

Närliggande destinationer

Helsingborg
Köpenhamn

Läs mindre
11 hotell i Malmö

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.