Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vårt hotell i Mölndal

Strax söder om Göteborg ligger staden Mölndal och Quality Hotel™ The Weaver. Med spårvagnen tar du dig snabbt och smidigt från hotellet till Korsvägen och nöjesparken Liseberg eller till centrala Göteborg.

Upptäck Mölndal: En pärla nära Göteborg

Mölndal stad har mycket att erbjuda sina besökare, oavsett om ni är ett par på genomresa eller en hel familj. Med Quality Hotel™ The Weaver som utgångspunkt är det lätt att göra utflykter i och runt Mölndal. Bakom hotellet finns Safjällets naturreservat med sina promenadstigar och många fornminnen att upptäcka. 1,6 km från hotellet ligger Mölndals galleria med butiker, restauranger och annan service. Lite längre bort finns Gunnebo slott och trädgårdar där ni kan ni ta en fika i slottets restaurang och njuta av blomsterprakt utomhus när vädret tillåter. På Spinneriet i Lindome huserar 20 olika kreativa företag i den gamla textilfabrikens lokaler. Den sportige kan roa sig på någon av de sju golfbanor man kan hitta i närheten av Mölndal.

Historiska vingslag i Kvarnbyn

Om du vill uppleva historia rekommenderar vi att ta en historisk promenad genom Kvarnbyn och Mölndalsfallen, där vattenkraft drev mjölkvarnar redan på medeltiden. Idag forsar fallen fram mellan industribyggnader av tegel från 1800-talet och informativa skyltar i området berättar om forna tider. Men i Kvarnbyn finns mer att se och göra, här hittar du Mölndals stadsmuseum och unika hantverksbutiker med traditionella och moderna produkter.

Så tar du dig enkelt från Mölndal till Göteborgs hjärta

Att resa från Mölndal till Göteborg är enkelt, oavsett färdsätt. Med spårvagnen tar det omkring en kvart in till Göteborgs centrum, och med bil tar det cirka 13 minuter att köra via E6:an. Om det är till eller från flygplatsen Landvetter du ska så tar det cirka 20 minuter med bil, eller ungefär en timme med kollektivtrafik.

Läs mindre
14 hotell i Mölndal

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.