Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Succén fortsätter - Nu kan du boka sommarens glamping.

Mitt i city kan ni sitta på er egen terrass, njuta av utsikten och varandras sällskap för att sedan krypa in i tältet och sova i en skön nybäddad hotellsäng. Nästa morgon väntar en härlig frukostbuffé.

Priser

Pris för 2 personer: 2500:- - 3500:- per natt inklusive frukost.

Upplev en helt ny nivå av glamping på vår takterras 21 våningar upp.

I sommar finns möjligheten att prova något alldelses unikt - city glamping högst upp på Quality Hotel The Weavers terrass. I ett lyxigt tält med egen uteplats tillbringar du natten i en komfortabel hotellsäng med stjärnhimlen ovanför dig. 

Alla bekvämligheter inom räckhåll

Privat dusch och toalett finns i anslutning på samma våning. I övernattningen ingår även 24-timmars service, ett fullt utrustat gym och en riklig frukostbuffé med allt man kan önska sig. Blir man hungrig tar man enkelt hissen direkt ner till vår restaurang & bar, Brasserie X. Eller så kan man få maten levererad till tältet för att njuta middagen på terrassen med magisk utsikt över Göteborg och Mölndal. 

En vistelse i staden nära naturen

På ena sidan hotellet tronar Safjället, ett naturreservat med både skog och små sjöar På andra sidan går spårvagnen som tar dig till Liseberg på endast 8 minuter och fortsätter man ytterligare några minuter är man mitt i centrala Göteborg. Flera badplatser i Mölndal finns inom cykelavstånd och cykelservicen Styr & Ställ finns precis utanför dörren.

Vårt tält

Tältet heter Stargazer och kommer från Lotus Belle Nordic

Villkor

När din bokning har bekräftats skickas en betallänk. Din bokning kan avbokas kostnadsfritt fram till 16.00 två dagar innan ankomst.

Skicka förfrågan
3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.