Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Strawberry Arena Solna ,  Sverige

Se alla hotell i Solna, Sverige

Quality Hotel™ Strawberry Arena

Solna,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Strawberry Arena – ditt ultimata eventhotell för oförglömliga stunder! Beläget intill Strawberry Arena och Mall of Scandinavia, skapar vi möten och event för alla tillfällen och i alla former.

Quality Hotel™ Strawberry Arena 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,4
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Strawberry Arena

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till oss på Quality Hotel Strawberry Arena! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.
Parkering

I direkt anslutning till hotellet och runt Strawberry Arena erbjuder Parkman parkering utomhus. Platserna kan ej förbokas. Betalning sker i Parkmans parkeringsautomater eller via EasyPark-appen. Var uppmärksam på skyltning gällande evenemang på Strawberry Arena då parkeringen kan komma att stängas av.

Om parkeringen är full rekommenderar vi Arenagaraget på Evenemangsgatan vid parkering över två timmar - priser och villkor hittar du här. Vid kortare besök kan du stå kostnadsfritt i Mall Of Scandinavias garage upp till två timmar, därefter debiteras du per påbörjad halvtimme. Priser och villkor hittar du här.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Strawberry Arena är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Mall of Scandinavia

För att komma till hotellet från Solna pendeltågstation kan du gå genom gallerian. Den snabbaste vägen är via entrén mellan huvudingången och entrén vid O'Learys. 

Lounge 24

I vår lobby finner du Lounge 24, en shop med självbetjäning som är öppen dygnet runt. Där finns ett stort urval av olika produkter så som snacks, lätta måltider samt kalla och varma drycker. I Lounge 24 kan du alltid få en varm espresso oavsett tid på dygnet!

Bagagerum

I anslutning till lobbyn finns ett bagagerum där vi erbjuder förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Logga in på nätverket: Telia Wifi eller med ditt medlemsnummer som står på ditt medlemskort. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen hittar du mot en mindre avgift det mesta du kan behöva; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit.

Uppgradera din vistelse

Vill du lyxa till din vistelse lite extra? Kanske letar du till och med efter en svit med milsvid utsikt över Stockholm? Kontakta rumsbokningen på 08-705 70 00 eller maila till q.friends@strawberry.se så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 16.00
Utcheckning senast kl. 11.00

Frukost

Öppettidet: Måndag - Söndag: 07.00-10.30

Öppettider The Social Bar & Bistro

Måndag - Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag - Lördag: 17:00 - 23:00
Söndag: Stängt

 

Lobbybaren

Måndag - Söndag: 15:00 - 23:00
Sista beställning 30 minuter innan stängning 

Gym & Bastu

Måndag - Söndag: 06.00 - 23.00

Policy för droganvändning och lustgas

Vi tar säkerheten och välbefinnandet för våra gäster på största allvar. Vi vill informera om att vi har en strikt nolltoleranspolicy när det gäller droganvändning och lustgas på våra rum. Vid eventuell upptäckt av sådana aktiviteter tillkommer en saneringskostnad på 3000 SEK. Vi ber alla våra gäster att respektera denna policy för att säkerställa en trygg och behaglig vistelse för alla. Tack för er förståelse och samarbete.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.