Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vårt hotell i Strömstad

Är det en svensk skärgårdsidyll som lockar? Då är Strömstad en fantastisk utgångspunkt. Strömstad är välkänt för sin långa kustlinje med stränder, holmar, bukter och skär, och inte att förglömma glass på bryggan, färska räkor och glada sommardagar.

Här kan man verkligen njuta av naturen men även av härlig hotellvistelse. Vårt hotell Strömstad Spa är stadens spahotell vid Nötholmen, alldeles vid stranden och med en 2000 kvadratmeter stor spaavdelning. Här kan du välja och vraka bland saltvattenspool och utomhusjacuzzi med utsikt över hamnen, badstugor och finsk sauna, behandlingar och en stor dos med avkoppling. Här finns även konferensavdelning, barer och restaurant tio meter från strandkanten. Utanför hotelldörren ligger klipporna och havet med alla dess möjligheter. Under sommarmånaderna går det flera dagliga avgångar med färja från Strömstad till de vackra och bilfria Kosteröarna. Här finns både stränder, butiker och restauranger bland små stigar, klippor och orörd natur. Ta gärna med cykeln och picknickkorgen hit! Annars kan man ägna sig åt fiske, kajakturer eller olika vattensporter. Vare sig man gillar att vara aktiv eller lata sig – här kan man njuta av dagarna. Den lilla skärgårdsstaden i Bohuslän ligger bara 1,5 timmes bilresa från Oslo och 2 timmar med bil från Göteborg.

Läs mindre
3 hotell i Strömstad

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.