MedlemskapMina bokningarKundservice
A girl with a drink outside in the sun at Strömstad Spa & Resort.

Unika matupplevelser i kustnära Strömstad

Med en stor portion skärgårdsidyll är Strömstad en perfekt destination för såväl matälskare som äventyrare. Utforska stadens fantastiska barer och restauranger, flera med första parkett till en vacker havsutsikt.

Lokalt och närproducerat

Strömstads vackra kustläge gynnar stadens utbud av upplevelser, vare sig det handlar om restauranger, barer eller andra typer av sevärdheter. Här kan du förvänta dig menyer präglade av lokala och närproducerade råvaror efter säsong och en hållbar matfilosofi. Njut av havets läckerheter i sällskap av fantastiska vyer direkt från flera av stadens restauranger och barer – en stor del av utbudet hittar du längs med havet. Välkommen till Strömstad.

Varva ner i skärgården

Behöver du lite extra lugn och ro? Då har du hamnat helt rätt. I Strömstad hittar du flera möjligheter för avkoppling. Om ett bar- eller restaurangbesök inte räcker till för att varva ner är kanske en spavistelse precis det du behöver. Eller varför inte kombinera allt i ett? På Strömstad Spa & Resort kan du njuta av fantastiska spabehandlingar, vällagade rätter 10 meter från havskanten, och sedan landa mjukt i en hotellsäng för ultimat avkoppling.

Strömstad

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka