strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Relax i poolen med havsutsikt i Strömstad.

Strömstad – en härlig spadestination

Saltön, Kosterhavets Nationalpark, Daftöland och Blomsholm – Strömstad bjuder på många spännande besöksmål och det är inte svårt att förstå varför det är en så omtyckt stad på västkusten. Men vad gör man efter en dag full av turistande? Besöker ett spa såklart!

Varva dopp i havet med sköna behandlingar

Några timmar på spa blir ett skönt avbrott för trötta fötter och sinnen fulla av intryck. Det gör dig även redo för en ny dag av upptäckande och är därför en utmärkt aktivitet för dig som är på besök i denna pärla på västkusten. Varva restaurangbesöken och de salta doppen i havet med bastubad, poolhäng och en och annan behandling. Och för dig som bor i Strömstad och vill unna dig lite lugn och ro eller spendera kvalitetstid med vänner och familj är ett dagspa höjden av vardagslyx!

Bo på spahotell vid havet

Ett tips om du vill förlänga spaupplevelsen är att boka in dig på Strömstad Spa & Resort precis utanför Strömstad centrum. På detta designhotell hittar du nämligen Decléor Aroma Spa som erbjuder något för alla. På den 2000 kvadratmeter stora spaavdelningen hittar du såväl saltvattensbassäng och utomhusjacuzzi som bastu och snötunna samt ett brett urval av aromaterapibehandlingar!

Strömstad

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka