Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Carlia Uddevalla ,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia

Uddevalla,  Sverige

Quality Hotel™ Carlia, ligger mitt i centrala Uddevalla. Känn värmen och atmosfären från Bohuslän. Här finns konferensavdelning, pub, restaurang, och relaxavdelning med bastu.

Quality Hotel™ Carlia 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi serverar en förstklassig frukostbuffé varje morgon. Här finns något för alla smaker - välj bland både varma och kalla produkter. Vi har även ett brett utbud av ekologiska och veganska produkter. Välkommen in för dagens viktigaste mål!

Parkering

Även din bil är välkommen hos oss! Vi har flertalet parkeringsplatser på hotellets baksida. Dessa är dock inte bokningsbara och betalas via Easypark. Det finns även gott om kommunala parkeringsmöjligheter i anslutning till hotellet.

Gym

Just nu håller vi på med en renovering av vårt gym. Vi uppmuntrar istället till frisk luft, och berättar gärna om de finaste mortionslederna i Uddevalla.

Relax

Just nu håller vi på med en renovering av vår relaxavdelning, och kommer i höst med nya spännande nyheter. Tills dess hänsvisar vi till frisk luft, och berättar gärna om de bästa badstränderna i Uddevalla.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 250 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum. Husdjur är välkomna även till vår pub.

Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad.

Wifi

Vi har gratis wifi till alla våra gäster och det finns tillgängligt på samtliga våningsplan.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.