Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Royal Corner Växjö ,  Sverige

  • Säng, fåtölj och fönster i Standardrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Tv, sittgrupp, bord och prickiga stolar i Deluxe dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Grå soffa, dubbelsäng och svarta fåtöljer i Deluxe dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Kaklat badrum med dusch i Superior dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner
  • Grå soffa och kaffemaskin med koppar i Deluxe dubbelrum på Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel™ Royal Corner

Växjö,  Sverige

Quality Hotel Royal Corner ligger i centrala Växjö. På hotellet erbjuds fri parkering i mån av plats, pool och ljusa konferenslokaler. Allt för en bra konferens eller en härlig weekend med kompisarna eller familjen.

Quality Hotel™ Royal Corner 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Royal Corner

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Royal Corner har ett idealiskt läge, nära det bästa Växjö och Småland kan erbjuda. Ett lika perfekt val för effektiva möten och konferenser som för semesterresor och mysiga helgbesök. Alla gäster har tillgång till wifi, gym och relaxavdelningen med pool, bubbelpool och bastu. 

Mitt i Växjö, nära till småländska äventyr

Quality Hotel Royal Corner är centralt beläget med gångavstånd till shopping, restauranger, kaféer och sevärdheter som Växjö Konserthus, Växjö Domkyrka och Växjö Teater. Med småländska Glasriket och Möbelriket inom räckhåll finns alla möjligheter för både inspiration och äventyr.

Hotellrum för alla

Vi har 160 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum som väntar på dig. Välj mellan allt från enkelrum och dubbelrum till familjerum – helt utifrån vad som passar dig just nu. Alla rum har gratis wifi och tv. För den som vill unna sig lite extra guldkant på tillvaron har vi några Deluxe dubbelrum med kaffemaskin, badrockar och tofflor. Självklart har vi också rum anpassade för dig med funktionshinder. Kommer du med din hund så har vi ett rum för er också. Kontakta oss gärna direkt för mer information om våra tillgänglighetsanpassade rum, djurvänliga rum eller för våra deluxerum. 

Konferens- och eventmöjligheter

Vår konferensavdelning har 10 konferens- och mötesrum där det största kan ta emot upp till 140 personer och de mindre rummen är perfekta för grupper om sex till åtta personer. Här kan du ha större eller mindre möten, utbildningar, föreläsningar, workshops eller styrelsemöten. Tillsammans med restaurangen The Social Bar & Bistro ser vi till att ni får god mat och dryck under konferensen eller eventet. Vår personal tar hand om er under hela dagen och ser till att konferensen blir precis så lyckad som ni hoppats. Behöver ni hjälp med teman eller gruppaktiviteter hjälper vi gärna till.

Pool, relax och gym

Ta en paus från vardagen i vår relaxavdelning. I vårt gym hittar du träningsmaskiner och redskap för ett pulshöjande och svettigt träningspass. Avsluta med ett dopp i poolen eller bubbelpoolen eller en stund i bastun. Läs mer och se öppettider under Serviceutbud

The Social Bar & Bistro

God mat och dryck är pricken över i:et för en bra hotellupplevelse. I vår restaurang dukar vi varje morgon upp vår frukostbuffé med ett brett ekologiskt utbud, som självklart ingår i rumspriset. Här serveras lunch måndag till fredag och på kvällen lockar menyn med klassiska bistrorätter i modern tappning, allt från smått till stort – här finns något för alla. 

Miljömärkt hotell

Vi är mycket stolta över att Quality Hotel Royal Corner är ISO 14001-certifierad. Vi har också fått Tripadvisors utmärkelse som GreenLeader.

Upplev Växjö

För att ni ska få en så bra vistelse som möjligt i Växjö hjälper vi gärna till med tips på aktiviteter och utflyktsmål. Vår reception är bemannad dygnet runt, så det är alltid någon som kan hjälpa dig. Här kan du läsa mer om Växjö. Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig som hemma. Slå dig gärna ner i vår stora lobby, få lite jobb gjort, ta ett glas vin eller öl eller bara umgås. I vår lobbybar kan du köpa kylda drycker, snacks och godis.

Varmt välkommen till Quality Hotel Royal Corner, Växjö – ett hotell för alla tillfällen!

Kontakt

  • Liedbergsgatan 11 352 32 Växjö , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg/regionbuss

Tåg eller regionbuss till Växjö Resecentrum

Från Småland Airport

Taxi, flygtaxi, stadsbuss

Buss

Buss till Oxtorget

Taxi

Vi rekommenderar Växjö Taxi +46 470 135 00

Om Quality Hotel Royal Corner

Antal hotellrum

160 st – 358 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st – med plats för 2-140 deltagare

Avstånd flygplats

Småland Airport: 8 km, ca 15 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Oxtorget: 100 m
Växjö Resecentrum: 500 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.