Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, inomhuspool och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Wisby

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Kaptenshuset är vår restaurang för frukost, brunch samt förbokade grupper på luncher och middagar.

I Kaptenshuset kan man njuta av god mat och dryck i vacker och stimulerande miljö. Här tillagas de bästa råvarorna med ett stort mått av kärlek.

Frukost

Vår goda frukostbuffé ingår alltid i priset för dig som bor på hotellet. Frukosten har många nyttiga och välsmakande alternativ då vi är måna om att du tar hand om dig och din hälsa under din vistelse hos oss. Vår frukost är ofta mycket uppskattad och något som får våra gäster att återvända gång efter gång.

Gruppevenemang

Vi erbjuder även gruppevenemang så som brunch, afternoon tea, mingel, middagsbjudningar. Vår restaurang Kaptenshuset erbjuder ett urval av fasta menyer och bufféförslag, men vi kan naturligtvis även skräddarsy efter dina speciella önskemål. Julfest, kick off, event, avtackningar, födelsedagsfester, ja vårt vackra hus har verkligen plats för allt. Kontakta gärna vår grupp och konferensbokning på 0498-25 75 75 alt. mail grupp.cl.wisby@strawberry.se så berättar vi gärna mer och skräddarsyr ert event!

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information och bokning på 0498 25 75 75 eller via grupp.cl.wisby@strawberry.se

Vi skräddarsyr ditt event efter dina önskemål!

Frukost

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.