Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Visby

Välkommen till Gotland och Visby – rosornas och ruinernas stad. Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien och är sedan 1995 med på Unescos världsarvslista. Innanför ringmuren hittar du boende med unik historia och atmosfär.

I Visby är allt nära

Visbys stadskärna är kompakt och fröjdfull. Här bor du bäst på Clarion Hotel Wisby – beläget innanför den berömda ringmuren mitt i Visbys äldsta delar. Med ett stenkast till den romantiska småbåtshamnen bor du i ett modernt hotell med gammalt stuk. I Visby är allt nära. Inom 15 minuter från hotellet på Strandgatan 6 finns Visby flygplats, Hamnterminalen samt Wisby Strand – Gotlands mötesarena och kongresshall.

Avkopplande njutning

Efter en lång dag kan det vara skönt att varva ned, koppla av och ladda batterierna. I bottenvåningen på Clarion Hotel Wisby hittar du Selma City Spa Wisby - en unik spaupplevelse i medeltida miljö. Ta ett dopp i poolen, en rofylld stund i bastun eller prova någon av våra många spabehandlingar. I kombination med nyttiga maträtter i restaurangen kan hotellet också ge dig förslag på träningsaktiviteter i staden.

Storslagen och mytomspunnen stad – upplev allt från ringmuren till Kneippbyn

Visby är en sägenomspunnen och romantisk småstad. Samtidigt är den Gotlands största tätort med cirka 25 000 året-runt-boende. Visby ringmur är den 11 meter höga stadsmuren som ringar in innerstaden. Muren är det många förknippar mest med Visby och den har i väsentlig grad bidragit till att Visby utsetts till världsarvsstad. Från Visby har du inte heller långt till Kneippbyn – en av de mest kända turistanläggningarna på Gotland. På området finns såväl sommar- och vattenland som Villa Villekulla.  Dessutom finns här aktiviteter som gokart, hoppborgar, elbilar och äventyrsgolf.

Konferens, möten och lokaler i Visby

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Visby? Du hittar vårt utbud här.

Läs mindre
1 hotell i Visby

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.