Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

GoSportive - schyssta priser på hotell för dig som idrottar

Vare sig du kör solo, tillhör ett lag eller följer med som hejaklack kan du boka hotell till extra förmånliga priser i samband med tävlingar, cuper och andra sportevent. Erbjudandet gäller i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Litauen.

Sportpriser på Strawberry - det här får du hos oss!

Utöver att du får riktigt bra priser via GoSportive, så är du också med och bidrar inom vårt hållbarhetsarbete när du väljer oss. Strawberry värnar om omvärlden, miljön och våra medmänniskor.

Idrott är en stor del av vårt samhälle och kultur. Strawberry engagerar sig i lokalsamhällen och för oss är det viktigt att kunna vara med och bidra till folkhälsa, som bland annat utgörs av idrott och sport. Ute på arenor, i idrottshallar, i skid- eller löpspår etc. är vi alla lika och det är grundläggande att alla barn och ungdomar ges så goda förutsättningar som möjligt, både inom sitt idrottande och utanför.

Som gäst på Strawberry vill vi att du ska känna till vårt arbete kring människor, miljö och lönsamhet, inom fem olika fokusområden. Detta arbete görs i förhoppningen om skapa en bättre värld och kanske får du som gäst en tankeställare efter en vistelse hos oss? Vi kallar detta för WeCare, och här kan du läsa mer om det!

För idrottaren

Tävlingar, träningsläger, nya banor och löpspår? Med GoSportive får du förmånliga rabatter på hotell i hela Norden!

Boka hotell

Gruppriser

Är ni 10 personer eller fler? Då kan ni boka hotellrum till riktigt förmånliga gruppriser.

Boka via sport@strawberry.se.

  • Från 275:- per person i flerbäddsrum
  • Njut av en stor frukostbuffé
  • Möjlighet till tidig/sen utcheck
  • Uppladdnings- och återsamlingssrum (i mån av plats)
Mejla in din förfrågan

Sportmeny

Bra mat är minst lika viktigt som sömn när det är dags för match eller träningsläger. Som grupp kan ni förbeställa en rätt ur sportmenyn och slippa tänka på var och när ni ska äta.

Rabatter för idrottare, lag, föreningar och förbund

10% på konferenspaket och upp till 50% på ett mötesrum

Behöver ni mötesrum eller konferenslokaler till föreningen, laget, tränarna eller förbundets årsmöte Med GoSportive får ni 10% rabatt på konferenspaket och upp till 50% rabatt på ett mötesrum.

Kontakt

Boka via groups@strawberry.se.

Samarbeta med oss

Vill du veta mer om GoSportive och vilka möjligheter det innebär?

Inspiration för alla som älskar sport och träning

Styrkeövningar, uppladdning inför tävling eller träning på semestern? Låt dig inspireras av intervjuer med proffsen och få konkreta tips som höjer dig till nästa nivå!

Funktionella styrkeövningar

Så tränar du smartast på resan

Svårt att hålla igång träningen när du är på resande fot? Här får du åtta funktionella styrkeövningar som du kan göra hemma, på hotellet eller i sommarstugan.

Se tipsen här
Löpträna med RunAcademy

Missa inte löpträningen när du bor på hotell

Reser du mycket i jobbet och känner att träningen blir lidande? Inga problem. På flera av våra hotell i Stockholm och Uppsala kan du nu delta i RunAcademys löpargrupper – helt gratis. Så packa ner löparskorna och tightsen och håll igång flåset även på affärsresan!

Läs mer om löpargrupperna
Inför Lidingöloppet

Få tips inför Lidingöloppet av löparproffset Johanna Bäcklund

“Hur ska jag träna inför Lidingöloppet?”, “hur byter jag startgrupp?”, eller kanske den vanligaste frågan hos förstagångslöparen: “Hur jobbigt är Lidingöloppet – egentligen?” Vi har träffat Johanna Bäcklund, professionell löpare och projektledare på RunAcademy, och reder ut de vanligaste frågorna!

Läs hela intervjun här
Träningsresa i storstan

Kombinera cityupplevelsen och träningen

Är du van vid träningsresor som består av obekväma sängar, tältning och fantasilös mat? Tänk om! Boka in en träningsresa på ett av våra hotell, mitt i storstan.

Se hela guiden här
Enkel yogaguide

Ta yogan dit du kommer - en enkel guide för nybörjaren

Nyfiken på yoga? Här är en enkel nybörjarguide med de fem vanligaste positionerna. Perfekt för att mjuka upp stela och trötts muskler.

Läs hela yogaguiden
3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.