Är du van vid träningsresor som består av obekväma sängar, tältning och fantasilös mat? Tänk om! Boka in en träningsresa på ett av våra hotell, mitt i storstan. Då får du cityupplevelsen och träningen i ett. Med skräddarsydda och moderna gym, personliga tränare, pooler och utrustning blir träningen både kul och effektiv. Här är 4 bra tips för din nästa träningsresa!

Däck och man

Modernt och hållbart på Clarion Hotel® Sign

Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Sign i Stockholm finns ett av Sveriges mest moderna och hållbarhetsmedvetna gym. I helt nyrenoverade och arkitektritade lokaler finns träningsmaskiner från Technogym som tillvaratar energin som produceras och skickar ut det i elnätet. När du tränar kondition reduceras, återvinns och förnyas energin – ett fantastiskt sätt att tänka hållbart miljövänligt.

Gym för både konditions- och styrketräning.

Gymmet innehåller en stor variation av ny och effektiv träningsutrustning. Dessutom introduceras det nya konceptet Omnia (Move Train Play) för de som föredrar träning i grupp. Hälsa, välmående och en aktiv livsstil är ett signum hos Clarion Hotel Sign. Utöver maskinerna av toppkvalitet erbjuds även gratis ledarledda löp- och cirkelträningspass två gånger i veckan.

Utsikten från terrassen på Clarion Hotel Sign.

Se morgondimman från takterrassen.

Vill du ha fler Stockholmstips? Läs vår guide Sevärdheter och saker att göra i Stockholm!

Upplev Göteborgs skärgård från sadeln

Göteborg, Sverige

Cykelträning är ett utmärkt sätt att hålla kroppen i trim, oavsett styrkenivå. Eftersom cykling inte belastar på samma sätt som löpning är det en träningsform som passar de flesta. Den göteborgska skärgården är fantastisk och lämpar sig utmärkt att uppleva från cykelsadeln.

Upplev staden från cykelsadeln och få gratis motion!

Storslagna vyer samsas med pittoreska fiskesamhällen och charmiga byar. Göteborgs södra och norra skärgård passar extra bra för cykling. Separerade cykelvägar och bilfria öar gör att cyklingen lämpar sig för hela familjen. Kombinera er cykelutflykt med ett boende på något av våra hotell i Göteborg.

Stanna upp, ta en paus från cyklingen och bara njut av vyerna!

Vill du ha fler Göteborgstips? Läs vår guide Sevärdheter och saker att göra i Göteborg!

Simma i lyxig takpool i Helsingfors

Helsingfors, Finland

I Finlands huvudstad ligger Clarion Hotel® Helsinki. Detta 78 meter höga hotell ligger precis vid vattnet i Busholmen och är ett vibrerande centrum för både lokalbefolkning och turister. Med 425 rum, stort konferenscentrum för upp till 1000 personer och en restaurang i världsklass har hotellet etablerat sig som ett av de bästa i Helsingfors.

Fasaden till Clarion Hotel® Helsinki.

Den uppvärmda och avgiftsfria utomhuspoolen högst upp i hotellet erbjuder en fantastisk utsikt året om. Kombinera din simtur med ett besök i bastun eller i hotellets moderna gym som erbjuder vikter, maskiner och cardio-utrustning.

Få upp pulsen och njut av utsikten!

Varierande träning i Malmö

Malmö, Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live har på kort tid blivit ett nytt landmärke i stadssiluetten. Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast från pulsen kring Lilla Torg bor du granne med det mesta. Hotellet har en populär restaurang och skybar men också en grym frukost för dig som vill kunna äta mycket och nyttigt.

I hotellgymmet finns möjlighet till maskiner, gruppträning och traditionell bastu. Hotellet erbjuder även personliga tränare på plats, och om du hellre vill jogga utomhus går det utmärkt. Vackra Slottsparken ligger på gångavstånd från hotellet och är ett populärt val för en löptur. Hotellets reception är kunnig och tipsar gärna om stans bästa löprundor.

Ett gym med stora valmöjligheter – träna som du vill!

Yoga kombinerat med spa

Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm finns det instruktörsledda yogaklasser i den vackra yogastudion på Elements Spa. Här kan du välja mellan yin yoga, mediyoga, hathayoga och Soma Move. Alla yogaklasser ingår när du köper spainträde men kan även köpas separat.

Yoga Elements Spa clarion hotel StockholmYoga på Elements Spa. CL Stockholm: Pool at Elements SpaPassa även på att ta ett dopp den vackra poolen.

På gymmet tränar du i en lugn miljö med härlig utsikt över Eriksdals trädgårdar. Tillgång till gymmet ingår i spainträdet eller när du är hotellgäst. Här kan du konditionsträna på flertalet löpband, cyklar och crosstrainers. Det finns även maskiner för träning av hela kroppen samt ett stort utbud av fria vikter.

Vill du komma ut i den friska luften så kan du ta en härlig löptur eller powerwalk längs Årstaviken precis utanför.

CL Stockholm: Gym detailsFria vikter på Clarion Hotel Stockholms spa.