Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Julbord

Kom i julstämning med släkt, vänner och kollegor! Vi erbjuder ett brett utbud av traditionella julbord i hela Sverige. Hos oss kan du även boka julshow eller julbord med övernattning. Vilket julbord passar dig bäst?

Våra julbord

Om du, precis som vi, älskar julbord och alla dess läckerheter har du hittat helt rätt! Nu börjar det närma sig tills vi dukar upp för härlig, traditionell och spännande julmat på våra hotell. Boka ditt julbord!

Den bästa julmaten

Sill, köttbullar, vegobullar, prinskorv, sylta, pastej, grönkål, julskinka, stark senap, Janssons frestelse, julmust, julöl eller kanske champagne? Kärt barn har många ingredienser, men vi kallar det julbord hos Strawberry. 

Julfest med företaget eller julbord med familjen?

Vad är jul för dig? Är det maten, stämningen eller aktiviteterna? Oavsett om du föredrar julbord i en lugn och intim miljö med närmsta familjen eller julfest med kollegorna på storslagna julshower med populära artister så kan du hittar det du söker här. Dessutom finns det alternativ i alla prisklasser att välja mellan. Så bjud in kollegorna, släktingarna eller vännerna till ett julbord för att runda av 2023 och för att tillsammans välkomna 2024. Njut av varm doftande glögg, läcker mat och gemytlig stämning.  

Boka julbord på våra största destinationer

Julbord på våra kedjor

Julbord i Norge

I Norge är julbord ett välkänt fenomen. Sugen på en tur västerut för det norska julbordet? Se våra julbord i Norge här!

Inspireras inför årets julbord

Den stora julbordsguiden: 10 julbord i Sverige

Vi har samlat Sveriges bästa julbord i denna stora julbordsguide. Vilket julbord är du sugen på?

Inspireras av populära julbord!

Nordisk julmat – från vardagsmat till delikatesser

Nordisk julmat är en återspegling av de råvaror som fanns under självhushållens tid och som vi upphöjt till helgmat. I Danmark äter man anka, i Norge ribbe, i Finland rotsakslåda, i Sverige köttbullar. Och i Mumindalen kör man på blåbärspaj.

Vad lagar du i år?

Så blir julfesten en succé – lös allt från rödvinsspill till Instagram-ångest

Google i all ära, men ibland är det bra att vara förberedd. Här är råden som löser de vanligaste krissituationerna på julfesten.

Kan du knepen?

5 mysiga getaways för en stillsam jul med familjen

Julen är till för att vara med sina nära och kära. När dagarna är som mörkast finns det inget bättre än att resa bort och tillbringa julhelgen i lugn och ro med familjen. Här får du 5 tips på familjevänliga och mysiga platser att fira jul på!

Se tipsen här

Så övertygar du köttfrälsta släkten om en grönare jul

Vi hjälper dig skippa köttet och övertyga även den mest köttfrälste om grönskakernas fördelar i jul. Här är alla smarta tips för ett grönare julbord!

Se tipsen här

Vill du också vara med och sprida julmagi?

Skänk julklappar till de i ditt närområde som behöver julens magi mest av allt

Ensam julgran söker klappar

Sedan 2012 har våra ensamma julgranar som stått i lobbyerna på alla hotell samlat in fler än 500 000 julklappar! Vill du också vara med och bidra med julklappar och ge barn en bättre jul?

Jag vill bidra till Ensam julgran söker
3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.