Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Ålesund Norge

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferenser i Ålesund

Ska du ha möte, konferens eller privat event i Ålesund? På våra hotell i Ålesund kan du ha små,korta möten, konferenser eller mässor över flera dagar eller privata fester som bröllop eller konfirmation. Vi har lokaler som passar.

Här hjälper vi till med allt från enklare mötesfika och teknisk utrustning till stora middagsarrangemang och, förstås, övernattning.

Våra två hotell i Ålesund ligger båda i centrum och precis nere vid vattnet, med gångavstånd till butiker, kaféer och restauranger. Om du är i Ålesund för möte eller konferens, så är det nära till verksamheter som Farstad Shipping och Högskolan i Ålesund från våra hotell. (REM Maritime och Remøy shipping i Fosnavåg ligger ca. 7 mil från Ålesund.)

Ålesund är en vacker stad på Norges västkust, precis vid havet och omgivet av det majestätiska fjällandskapet Sunnmørsalpene. Ålesund och områdena runt omkring har ett antal möjligheter för friluftsentusiaster som vill uppleva spännande utomhusaktiviteter i vacker miljö. Kanske har resesällskapet lust att gå på en kort fjällvandring? Eller varför inte ta med kollegorna upp på en bergstopp eller åka en båttur med fart och spänning på fjorden?

Att promenera runt i stan är heller inte någon dum idé. Ålesunds centrum blev nämligen uppbyggt i Jugendstil, eller art nouveau, efter den ödesdigra stadsbranden 1904. För utsikt över både staden och den vackra naturen runt omkring, rekommenderas utsiktsplatsen Aksla. Hit tar du dig både till fots och med bil.

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.