Medlemskap
Kötträtt med pommes frites på The Social Bar & Bistro.

God mat med havsutsikt i Ålesund

Med havet på sin ena sida och majestätiskt berglandskap på andra är Ålesund känd som en av de vackraste städerna i Norge. En annan sak som är unik med Ålesund är dess fantastiska utbud av fisk- och skaldjursrestauranger, och stora kärlek för fina viner.

Fisk- och skaldjursfrossa

Om du känner för att slå dig ner i en avslappnad miljö och njuta av rätter från havet, kommer Ålesund knappast att göra dig besviken. Här kan du nämligen välja och vraka bland restauranger med stort fokus på fisk- och skaldjur. Tack vare det fantastiska läget, tar det inte lång tid att hitta restauranger med menyer fulla av färska fiskrätter, eller barer med havsutsikt direkt från stolen.

Mysiga och trevliga barer

Fördrink innan middagen eller en sen pubrunda? Cocktails, lokal öl eller goda viner? Oavsett vad tillfället är och vad du är sugen på kommer du hitta en trevlig bar i den vackra kuststaden Ålesund. Blir du sugen på klassiska bistrorätter därefter, är The Social Bar & Bistro på Quality Hotel™ Ålesund eller Quality Hotel™ Waterfront två utmärkta val – båda med havsutsikt från stolen. Eller vad sägs om en vinprovning på Arkivet Bar? Välkommen till Ålesund.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka