Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Florö Norge

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möte och konferens i Florö

Ska du ha möte, konferens eller privat event i Florö? Mitt i centrum av den lilla norska kuststaden vid havet ligger våra två hotell med lokaler som passar för både små och stora grupper.

Quality Hotel™ Florø ligger på bryggkanten, med stadens shoppinggata runt hörnet och en expressbåtskaj 200 meter bort. Hotellets konferensavdelning har tre mötesrum i olika storlekar. Här arrangeras allt från möten och konferenser till julbord, konserter och bröllop för stora grupper. Alla konferensdeltagare har tillgång till kaffe, te och frukt – och inte minst popcorn och mjukglass – hela dagen. Hotellet har både restaurang och lobbybar. På restaurant Bryggekanten kan ni njuta av god mat och utsikt över både hamnen och havet. Önskar du ett särskilt och mer avskilt rum för en mindre grupp? Boka l “Kongebordet” i Naustet, som har direkt anknytning till restauranten. Kongebordet passar också perfekt för mindre möten.

Bara fem minuters promenad från Quality Hotel Florø ligger Comfort Hotel® Florø, med busstationen 100 meter bort. Hotellet har flera mötesrum och konferenslokaler i olika storlekar. Här kan det hållas allt från möten och seminarier till födelsedagar och middagar. Till konferensen erbjuder hotellet dagspaket med frukt, kaffe och lunch. På helgen håller hotellets restaurang och bar öppet till sent på kvällen.

Om ni vill göra något utanför hotellets väggar kan Kystmuseet rekommenderas, där man kan hyra roddbåtar på sommaren och ge sig ut på utflykt på havet. För en riktig naturupplevelse på havet är Kvanhovden Fyr väl värd de 30 minuterna det tar att köra ut med båt. Finns det några ölälskare i resesällskapet? Florö är nämligen hemstad för det kända mikrobryggeriet Kinn Bryggeri. Vid förbokningar tar bryggeriet emot grupper för rundvisning och provsmakning. Sista fredagen i månaden har bryggeriets pub öppet.

Det går dagliga flygavgångar från Oslo och Bergen till Florö. Från Florö flygplats tar det bara fem minuter med bil till Florö centrum. Om du har lite bagage och vill andas den friska luften kan du också promenera till centrum på cirka 20 minuter.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.1.018 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.