Medlemskap
Färgglad fiskrätt på restaurang The Social.

Upptäck restaurang- och barutbudet i Florø

Florø är ett semesterparadis med en unik småstadsatmosfär och fantastisk kustnatur. Staden är känd för sitt fiskearv och består således av flera restauranger som har guldkorn från havet på menyn. På Florøs barer och pubar kan du i sin tur njuta av noggrant utvalda drycker i härliga miljöer.

Mat och dryck i toppklass

Restaurang Bryggekanten tillhör Quality Hotel Florø och är en populär mötesplats för såväl hotellgäster som andra turister och lokalinvånare. Restaurang Bryggekanten erbjuder en storslagen utsikt över hamnen och har både en generös à la carte-meny och ett spännande utbud av smårätter. På Comfort Hotel Florø ligger i sin tur restaurang Bolette som har ett gediget hållbarhetstänk. Här serveras såväl lunch som fika, cocktails och middag i en avslappnad miljö.

Utforska den kulinariska scenen i Florø

Mysig bistro, enkelt café, härlig glasskiosk eller lyxig restaurang? Oavsett vad du är sugen på kan du vara säker på att Florø har ett perfekt ställe för dig. Många av restaurangerna i Florø har ett stort fokus på fisk och skaldjur från närområdet, men du hittar även restauranger med exempelvis asiatiska kök. Barerna och pubarna i orten har också ett brett utbud av drycker för alla smaker.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka