Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Lillehammer Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Lillehammer

Vill du boka mötes- och konferenslokaler i Lillehammer? På Clarion Collection Hotel® Hammer finns många möjligheter, oavsett om ni behöver lokaler till det mindre mötet, kickoffen, styrelsemötet eller event och utställningar.

Med konferensen på Clarion Collection Hotel Hammer befinner ni er på bästa läge, mitt i Lillehammer på den historiska Storgatan, omgivna av stadens karaktäristiska låga trähus och charmiga kvarter. Här hjälper vårt hotell er med stort och smått, från det enkla mötet till större konferenser med logi för hela teamet. Med flera olika möteslokaler finns flexibiliteten att skräddarsy konferensen efter era behov och önskemål, vare sig ni anordnar en produktlansering eller mässa.

Frukost, fika, snacks, lunch eller middag? Eller kanske alltihop? Inga problem, på Clarion Collection Hotel Hammer får ni hjälp att fylla på hjärnan med ny energi mellan mötena. Och om ni vill slappna av lite extra efter en lång dag med många diskussioner och presentationer får ni inte missa relaxavdelningen med värmande bastu.

Lillehammer ligger vackert och naturnära, längst upp vid Mjøsa, Norges största insjö. Om teamaktiviteter står på agendan så är det omöjligt att inte rekommendera de skidbackar och längdskidspår som staden kan erbjuda sina besökare. Lillehammer är nämligen sannolikt mest känd för sitt värdskap av Vinter-OS 1994, och har med andra ord ett imponerande utbud av skidorter i omgivningarna. Om tiden inte räcker till för längre utflykter har ni stadens största attraktioner på promenadavstånd från hotellet, som Lillehammer Kunstmuseum och Lillehammer Olympic Park.

Lillehammer station ligger 650 meter från hotellet, och ska ni till Oslo Airport Gardermoen tar det ca 2 timmar med tåg dit från Lillehammer. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.1.018 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.