Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Tönsberg Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferenser, möten och evenemang i Tönsberg

Ska du arrangera konferens, möte eller privat event i Tönsberg? Då har vi två hotell som kan hjälpa till med allt från små workshops till stora konferenser. På Quality Hotel® Tønsberg och Quality Hotel® Klubben finns det flera ändamålsenliga lokaler.

I centrum av Tönsberg hittar du båda våra hotell. Quality Hotel Tønsberg ligger vid slutet av piren vid Oseberg kulturhus, medan Quality Hotel Klubben ligger högre upp i staden.

Tack vare hotellets centrala läge är det lätt att ta sig till och från Tönsbergs många attraktioner. Det tar bara 20 minuter att köra till Sandefjord flygplats och 1,5 timmar med tåg till centralstationen.

På Quality Hotel Tönsberg finns många lokaler med flexibla lösningar och med tillgång till Oseberg kulturhus finns oändliga möjligheter på hotellet. På översta våningen finns även pool om du vill ha en avkopplande avslutning på dagen.

Quality Hotel Klubben erbjuder rum av varierande storlek. Här finns dessutom en restaurang och bar samt möjligheten att arrangera en bankett eller en mässa som kräver mycket utrymme. Om du vill ta med din personal på kick-off arrangerar Quality Hotel Klubben flera shower under året.

Tönsberg är vackert beläget vid Byfjorden. En promenad längs piren, eller en läcker måltid på en av de många restaurangerna är att rekommendera under sommaren. En kort bilresa bort kan du hitta Tjöme och Faerder Nationalpark. Här kan du uppleva den vackra norska skärgården. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.