Medlemskap
Tønsberg

Restauranger och barer i kuststaden Tønsberg

Välkommen till Norges äldsta stad – Tønsberg. Här kan du njuta av mat och dryck vid Tønsbergs bryggkant där det finns många restauranger och barer att välja mellan. Njut av allt skärgården har att erbjuda och samla vänner och familj kring goda middagar.

Uteserveringar vid hamnen

En timmes bilresa från Oslo ligger kuststaden Tønsberg. I Tønsberg finns det gott om restauranger och barer och inte minst på hamnpromenaden vid vattnet. Här kan du ta en lunch på några av uteserveringarna och titta på alla båtar och människor som går förbi. Restaurangerna har mycket att erbjuda med allt från kött, vegetariskt och havets delikatesser. Är du en kvällsmänniska? Restaurangerna och barerna har öppet även på kvällen.

Skärgårdslivet runt om Tønsberg

Tønsberg är fint året om, men det går inte att undgå att det är en riktig sommaridyll. Under sommaren får Tønsberg många besökare som vill njuta av sommaren och skärgårdslivet. Med sitt unika kustlandskap är Færders nationalpark bara ett stenkast bort från Tønsberg. Ta en båttur i skärgården över dagen och upptäck den fina miljön bland klippor, båtar och havet. Avsluta sedan med en middag på en av alla restauranger vid hamnen.

Tønsberg

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens