Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Trondheim Norge

6 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferenser Trondheim

Ska du ha möte, konferens eller en tillställning i Trondheim? Vi har många hotell med en rad möjligheter för konferenser och event, både i Trondheim centrum, utanför staden och vid Trondheim flygplats, Værnes.

Om du behöver lokaler till mindre möten passar både Comfort Hotel® Park precis vid Nidarosdomen och Comfort Hotel® Trondheim vid Nidelva och Bakke Bru. Det gör även Clarion Collection® Hotel Bakeriet i den charmiga gamla stan. Alla tre ligger mitt i centrum med gångavstånd till stadens många restauranger och butiker. Hotellen hjälper självklart till med mat, dryck och teknisk utrustning. Små mötesrum finner du även hos Clarion Collection® Hotel Grand Olav som ligger vägg i vägg med konserthuset Olavshallen.

Konferenshotellet Quality Hotel™ Augustin vid Torget har lokaler som passar till konfirmation och bröllop så väl som möten och konferenser. Här stannar även flygbussen bara 20 meter från hotellets ingång. Ska du ha möte med många deltagare, stor konferens eller seminarium i Trondheim centrum? Clarion Hotel® Trondheim på Brattøra är ett av Skandinaviens största kongresshotell, precis vid Trondheimsfjorden. Här väntar ett stort konferensområde med en rad mötesrum samt rymliga sällskaps- och utställningsområden. Hotellet ordnar lika gärna med privata tillställningar som bröllop, kickoff och fester, och har Astrum Grill & Raw Bar med fantastisk utsikt på översta våningen.

7 kilometer från centrum ligger Quality Hotel™ Panorama på Tiller, med flexibla konferenslokaler, gratis parkering, restaurant och bar. Om du vill ha en lokal närmare flygplatsen, når du konferenshotellet Quality Airport Hotel™ Værnes på 5 minuter med bil från Trondheim flygplats.

Om du har ledig tid i Trondheim är det vackert att promenera längs Nidelven och genom den gamla staden Bakklandet, med mysiga kaféer och restauranger vid älven. Butiker, matställen och barer finner du inte minst längs livliga Solsiden.

Läs mindre
6 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.