Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Arlandastad Sverige

16 hotell i närheten

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möten i Arlandastad

Fem minuter från Stockholm Arlanda Airport finns vårt konferenshotell Quality Airport Hotel™ Hotel Arlanda. Här väntar gratis parkering och stora, flexibla lokaler. Söker du lokal inne på flygplatsen rekommenderar vi Clarion Hotel® Arlanda Airport.

Quality Hotel Airport Arlanda ligger i köpcentret Eurostop i Arlandastad, fem minuters bilfärd från terminalerna och fem minuters bilfärd till närliggande Märsta med fler butiker och restauranger. Lokalerna på Quality Hotel Airport Arlanda passar perfekt för företag i och runt Märsta, Uppsala, Sigtuna, och norrort. I närheten finns även stora företags- och industriområden som Brista och närliggande Rosersberg med Postnords nybyggda enorma postterminal.

Konferenshotellet erbjuder också gratis transfer till och från Stockholm Arlanda Airport, åtta kilometer bort. Lokalerna är med andra ord lättillgängliga även för hitresande deltagare från Sverige och världen. På hotellet finns lokaler i olika storlekar för alla tillfällen. Boka in styrelsemötet, föreningens årsmöte, konferensen, kickoffen, seminariet eller kursen i någon av hotellets lokaler. Självklart går det lika bra att boka lokalerna för privata fester och jubileum. På hotellet finns bistro, bar och gym så att ni kan aktivera er och umgås när mötesdagen är slut.  

Om du vill befinna dig inne i Skycity, mittemellan Terminal 4 och 5, inne på Arlanda flygplats är flygplatshotellet Clarion Hotel® Arlanda Airport rätt val. Hotellet kan förutom sitt unika läge skryta med ett antal konferens- och mötesrum, inklusive en enorm bankettsal, gym och utomhuspool samt omtyckta Kitchen & Table, med både bar och restaurang.

Arlandastad är ett nav för kommunikationer till hela landet och resten av världen. Det är den perfekta platsen att hålla det internationella seminariet eller konferensen. Välkommen!  

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.