Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Eskilstuna Sverige

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och möten i Eskilstuna

Är du på jakt efter mötes- event- eller konferenslokaler i centrala Eskilstuna? Strawberry har alternativen för dig, oavsett om det gäller ditt företag, din förening eller ett privat evenemang.

Med två centrala hotell med konferensmöjligheter ordnar vi lokaler till det du behöver. Från fest, bröllop och dop, till föreningsmöten, styrelseträffar, kurser, kickoffer och konferenser. Välj mellan supercentrala lokaler på Hamngatan mitt i city och historisk miljö vid Faktoriholmarna.

Från Comfort Hotel® Eskilstuna har ni Eskilstunas nöjesliv och restauranger runt hörnet. Med sitt centrala läge vid Eskilstunaån, Fristadstorget och Kungsgatan, är det svårt att hitta lokaler som är mer mitt i city. På hotellet är mottot för konferenser och möten “Keep it simple”.

Föredrar ni historiska anor och miljöer är lokalerna på Clarion Collection® Hotel Bolinder Munktell rätt val. Här kan ni känna historiens vingslag, granne med anrika Faktoriholmarna, Rademachersmedjorna, Gamla stans vackra kullerstensgator, Munktellarenan och Munktellmuseet - fulladdat med stadens industrihistoria. På hotellet finns ett flertal lokaler som passar för alla typer av arrangemang. Från våra konferenslokaler i Eskilstuna har ni också nära till industrierna och företagen i Hällbybrunn och Torshälla.

Eskilstuna ligger i natursköna Sörmland. Hit kommer  du enkelt på en dryg timme med tåg från Stockholm. Skavsta flygplats och Västerås flygplats finns också 1,5 timme bort.

Välkommen till vackra Eskilstuna och våra moderna konferens- och festlokaler!

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.