Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Eskilstuna

Välkommen till Södermanland och härliga Eskilstuna. I VM 94-hjälten Kennet Anderssons hemstad finns ett rikt kulturliv. Dessutom hittar du här också skön natur, intressant historia och högklassigt boende.

Närhet till centrum och utsikt över ån

Eskilstuna är starkt präglad av sin industrihistoria. Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell har en avslappnad miljö inspirerad av denna långa och intressanta historia. Här bor du i vacker omgivning med skön utsikt över Eskilstunaån. I stadens centrum, på bästa läge i Eskilstuna, ligger Comfort Hotel Eskilstuna. Här har du med närhet till Parken Zoo, bra shopping och en mängd smakfulla restauranger. I stadens centrum kan du också besöka Rademachersmedjorna, ett öppet friluftsmuseum som består av ett flertal välbevarade hus från 1650-talet. Att ta sig till Eskilstuna är enkelt och smidigt. Cirka 5 mil från staden ligger Stockholm Västerås Airport och ytterligare 3 mil bort hittar du Stockholm Skavsta Airport.

Avkoppling, njutning och träning

Efter en lång dag kan det vara skönt och välbehövligt att koppla av och ladda upp batterierna. På Clarion Collection Hotel Bolinder har relaxavdelningen bastu och fin utsikt över Eskilstunaån. Här kan du koppla ned och koppla av samt ta något gott att dricka. På Comfort Hotel Eskilstuna har du som gäst fri tillgång till gymmet dygnet runt. I den sköna lobbyatmosfären kan du visa dina färdigheter vid vårt flipperspel eller sitta ner i loungen och ta någonting att dricka.

Natur, shopping och historia – Eskilstuna har något för alla

I Eskilstuna finns det mycket att se och göra. Sundbyholms slott har fantastisk omgivning och intressant historia. I Munktellstaden mitt i staden kan du se industrihistoria, uppleva sport- och kulturevenemang och besöka intressanta museum. I sörmländska Eskilstuna har du nära till naturen och en stor mängd aktiviteter – du kan exempelvis vandra Gyllenhielmska leden eller paddla kanot. Stadens centrum är fyllt med mindre butiker och gallerior för bra shopping. Längs Köpmangatan i Gamla Staden ligger småbutiker med egendesignade kläder, antikt och heminredning. Utanför stadskärnan finns dessutom det stora köpcentrumet Tuna Park. Eskilstuna är också en bra idrottsstad och är kända för såväl sina speedway- som handbollsframgångar.

Konferens, möten och lokaler i Eskilstuna

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Eskilstuna? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Västerås

 

Läs mindre
4 hotell i Eskilstuna

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.