Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Östersund Sverige

2 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Östersund och på Frösön

Ska du boka kurs- eller konferenslokaler i Östersund? Vi har konferenshotell i både centrala Östersund och på vackra Frösön som anordnar allt från det lilla mötet till den stora kickoffen.

Beläget på Prästgatan mitt i Östersund erbjuder Clarion Hotel® Grand Östersund ett perfekt läge för mötet eller konferensen. Du behöver inte tänka på något, här finns helhetslösningar med lokaler, mat, aktiviteter och övernattning oavsett om du planerar möte, konferens eller mingel. Som stadens största hotell finns dessutom alla möjligheter att boka lokaler till event som bröllop, utställningar eller födelsedagsfester. Det är lätt att ta sig till Clarion Hotel Grand Östersund, det är 1 kilometer till Östersunds centralstation och 10 minuter med bil från Åre-Östersund flygplats.

Vårt andra konferenshotell är tillsammans med sin granne, Frösö Park Arena, Norrlands största mötesplats. På Quality Hotel™ Frösö Park kan du välja och vraka mellan små och stora mötesrum, eller varför inte boka in företagets kongress? Här finns plats för upp till 2500 personer. Konsert, mässa eller bankett – det är inga problem. Quality Hotel Frösö Park är beläget på Frösön, bara 3 kilometer från Åre-Östersund flygplats. Östersunds centrums utbud och nöjen ligger inte heller alltför långt borta med sina 7,5 kilometer.

När det är dags för teamaktiviteter har Östersund mycket att erbjuda. Med fjällvärlden nära till hands finns flera utflyktsmål för den friluftsintresserade. På Frösön finns flera kultur- och naturstigar att välja mellan. Vill du komma extra nära djuren finns även en av Sveriges största djurparker här, Frösö Zoo. Eller lär dig mer om Östersunds mest kända varelse, Storsjöodjuret, på Jamtli (Jämtlands länsmuseum). Där finns en utställning helt tillägnat stadens mycket populära Storsjöodjur.

Läs mindre
2 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.