Medlemskap
Utsikt över sjön i Östersund under hösten.

Lyxa till det med spa i Östersund

Njut av skön avkoppling på spa när du besöker Östersund. Den jämtländska staden bjuder på en mängd spamöjligheter för de som vill ta en paus från vardagen och alla måsten. Perfekt för såväl besökare som vill göra resan till något alldeles extra som för Östersundsbor som vill unna sig en dag på spa!

Ett bra sätt att varva ner eller ladda upp

Oavsett om du vill varva ner efter att ha spenderat dagen med att upptäcka Östersund eller vill ladda upp inför kvällen är ett spabesök alltid ett bra val. En stund i en bubbelpool eller bastu gör gott för både kropp och själ och hjälper dig att hitta lugnet i den annars så stressiga vardagen. De många spamöjligheterna gör dessutom Östersund till en bra destination för såväl kompisgäng och par som familjer och företag.

Spahotell med både låg och hög puls

Ett av de spahotell i Östersund som lockar med både inomhuspool, utomhuspool, bastu och behandlingar är Frösö Park Hotel. Två våningar erbjuder gott om relaxmöjligheter där du kan njuta av en riktigt skön dag – antingen ensam eller tillsammans med de du tycker om. Ett annat hotell är Clarion Hotel® Grand Östersund som erbjuder både avkopplande och pulshöjande aktiviteter. Spendera några timmar i relaxavdelningen med pool och bastu eller gör av med lite energi på det närliggande gymmet!

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka