strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Färglad mat serveras på The Thief Restaurant i Oslo.

Brett utbud av matupplevelser i natursköna Östersund

Välkommen till en destination full av trevliga barer och restauranger. I Östersund möts du av internationellt inspirerade menyer och ett stort fokus på de lokala råvarorna – för att inte nämna de fantastiska vyerna direkt från flera av stadens restauranger och barer.

Modernt med en internationell twist

Östersund är en matdestination för alla sällskap och alla tillfällen. Här hittar du flera moderna restauranger och barer med internationella influenser – och självklart går det att skymta lite av Jämtland både på tallrik och i miljö. Njut av smaker från när och fjärran, med stort fokus på lokala råvaror efter säsong. Besöker du Östersund under hösten? Se då till att pricka in årets Skördefest där du får möjlighet att inspireras direkt från stadens odlare och mathantverkare.

Natur- och matupplevelser i ett

Det natursköna området gör Östersund ultimat för både den matintresserade och den äventyrslystne. Vandring i vackra naturområden samt fiske i Storsjön ena dagen, och en trerätters middag av högsta rang dagen därpå. På en del barer och restauranger får du ta del av naturen direkt från stolen med magisk utsikt över Storsjön och Frösön. Ropar kroppen efter lite extra avkoppling? Då är en vistelse på spahotellet Frösö Park Hotel ett säkert kort, både för avkoppling och än fler matupplevelser.

Östersund

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka