Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Stenungsund Sverige

1 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

12 hotell i närheten

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens, möten och festlokal i Stenungsund

Boka in en äkta västkust-konferens! Anrika spahotellet Stenungsbaden Yacht Club, 40 minuter norr om Göteborg, lockar med stor spaavdelning, läcker mat och ett unikt läge direkt på klipporna. Perfekt för mötet, möhippan, kursen eller kickoffen!

Vid de karga klipporna strax efter brofästet på Stenungsön i Stenungsund väntar en perfekt plats för möten, konferenser och event – en äkta västkustidyll. Det här spa- och konferenshotellet erbjuder en oslagbar mix av saltstänkta klippor, hamn och hav, kombinerat med en modern och flexibel konferensdel. Lägg till ett flertal pooler, underhållning och stort gym så har ni receptet för en unik konferens.  

För konferens- och kursgäster finns alla möjligheter för att njuta av god mat och dryck. Hotellet erbjuder flera restauranger och barer, både ute och inomhus. Nattklubb, vinkällare och rombar lockar kanske efter mötet?

Hotellet satsar stort på unika konferenser för grupper i alla storlekar. Välj mellan ett stort antal lokaler, en egen konferensvilla, eller aktiviteter vid havet. Kombinera konferensen med bad och avkoppling i Spa – Bluewater Sports & Health Club eller utmana dig själv och dina kollegor med flyboard, golf, ribbåt, segeltävling, bootcamp eller bastuflotte. Stenungsbaden Yacht Club passar också perfekt för privata fester, bröllop, möhippor och svensexor.

Stenungsbaden Yacht Club är lätt att ta sig till oavsett om ni befinner er i närliggande orter som Uddevalla, Ljungskile eller Göteborg, eller kommer från resten av landet. Både tåg och buss stannar i Stenungsund eller Stenungsön där hotellet väntar. Kommer ni med bil når ni Stenungsbaden Yacht Club snabbt och smidigt via E6:an. Hotellet erbjuder gratis parkering för alla sina gäster.

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.