Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Möts hos oss

Göteborg Sverige

10 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

10 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Göteborg

Om du ska ha möte, konferens eller event i Göteborg har vi många olika alternativ! Från unika designhotell mitt i Göteborgs centrum till stora konferenscenter nära de största företagen och industrierna.

Lokaler med centralt läge

Våra hotell erbjuder lokaler för alla tillfällen och på en mängd platser i Göteborgsområdet. Modernt och prisvärt på Comfort Hotel Göteborg på Skeppsbroplatsen, klassiskt på Comfort Hotel Panorama vid Liseberg, populärt och designat på Clarion Hotel Post, Avalon Hotel och Clarion Collection Hotel Odin vid Drottningtorget, Göteborg central och Brunnsplatsen och lättillgängligt och stort på Quality Hotel 11 och Quality Hotel Winn Göteborg vid Eriksberg och Tingstadsmotet. Från Landvetter flygplats tar det ca 20 minuter med flygbuss in till Göteborg city.

Boka genom att lägga till ett eller flera hotell i din förfrågan.

Rum och lokaler för alla tillfällen

Hotellens möjligheter spänner från enkla mötesrum för några få personer till bankettsalar och större konferenshallar med plats för både kongresser, fester, bröllop, kick-off, utställningar, seminarier, kurser och produktlanseringar. Om du önskar mat till ditt möte eller event så hjälper vi såklart till att möta dina behov, oavsett om det gäller en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters.

Sevärdheter och aktiviteter

Med konferensen i Göteborg har du dessutom tillgång till allt en storstad kan erbjuda, och lite till. Här finns ett aktivt konst-, film- och musikliv med Göteborgs årliga filmfestival och några av landets mest välbesökta konsertscener som nya Ullevi Stadion och Slottsskogen där musikfestivalen Way Out West hålls i augusti varje år, en mängd muséer för de konst- och historieintresserade, folkliv och Nordens största nöjespark Liseberg.

Ta en paus - strosa i stan

Göteborg är en levande hamnstad med mycket charm, så ta en paus från mötet och passa på att strosa genom de mysiga gatorna vid Grönsakstorget, flanera på Avenyn, se en storslagen uppsättning på GöteborgsOperan, upplev charmiga Haga eller besök någon av de många restaurangerna och pubarna längs Andra och Tredje Långgatan.

  

Närliggande konferensdestinationer

Borås

Stenungsund

Varberg

Vänersborg

Läs mindre
10 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.