Medlemskap
Utsikt över Stenungsund vid havet.

Havsnära spaupplevelser i Stenungsund

Stenungsund är en vacker stad med gott om aktiviteter och en destination som lockar med både fartfyllda aktiviteter och avkopplande spa. Bubbla bubbelpool med något gott att dricka i handen, boka en ansiktsbehandling eller bada bastu och ta ett uppfriskande dopp i havet.

En året-runt-destination

Kombinationen av hav, klippor och fiskestugor är för många definitionen av svensk sommar, vilket gör att västkusten lockar turister från hela världen. Men även om det är en otroligt uppskattad sommardestination finns det många anledningar att besöka västkusten året runt.

Ta ett dopp när du känner för det

Titta bara på Stenungsund. Staden ligger på en avskild plats nära Göteborg, precis intill Hakefjorden, och erbjuder en mängd fartfyllda och avkopplande aktiviteter. Är du ute efter det sistnämnda kan du till exempel passa på att besöka Stenungsbaden Yacht Club där du kan varva ner på hotellets Bluewater Spa och ta ett dopp året runt.

Låt sinnena omslutas av natur och vatten

Tack vare att Stenungsund ligger precis intill havet erbjuds du det bästa av två världar när du bokar in dig på en härlig spadag – västkustens vackra naturmiljöer och avkoppling i pool, jacuzzi och bastu. Eller varför inte boka en bastuflotte och varva den sköna värmen med svalkande dopp i havet? Lika uppfriskande oavsett tid på året!

Stenungsund

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka