Medlemskap
Girl eating breakfast at a hotel in Bergen.

2 för 1

Monday Breakfast

Illustration of breakfast on a table.

2 för 1

Äntligen måndag!

För att kickstarta en ny vecka på bästa möjliga sätt, kan alla våra medlemmar varje måndag ta med sig en vän till ett av våra hotell och njuta av en god frukost med vårt 2 för 1-erbjudande.

Frukost är dagens viktigaste måltid. Varför inte dela det med någon?

Perfekt start på veckan

Hotellfrukost. Finns det något bättre? För många är frukost dagens viktigaste måltid, men låt oss vara ärliga; ofta är det också dagens mest enformiga och tråkiga måltid. Under helgen lägger du ofta inte en tanke på måndagens frukost, så man får ofta nöja sig med torra brödskivor från helgen, ost med hårda kanter och de sista dropparna av juicepaketet. Vad sägs om att inte nöja sig med det? Och istället kickstarta veckan på ett mycket trevligare sätt?

Äggröra och nybakat bröd

Nybakat bröd, krämig äggröra, färsk frukt, ett härligt urval av pålägg, juice och en rykande kopp nybryggt kaffe. Precis det möts du av i frukostmatsalen på ett hotell, och detta kan du njuta av tillsammans med en vän, svärmor, kärlek, dejt, dotter, son, mamma eller pappa – varje måndag om du så vill. Som medlem betalar ni bara för 1 person (2 för 1 alltså!), och fram till 31 december 2024 kan du unna dig hur många magiska måndagsfrukostar du vill.

Jag vill! Hur gör jag?

Det enda du behöver göra för att starta måndagen med ett lika glatt humör som Petter Stordalen, är att boka frukost i förväg här - och tänk på att en av er måste vara medlem i Strawberry. Erbjudandet gäller på alla hotell som serverar frukost, varje måndag fram till 31 december 2024. Så det är bara att börja spana efter hotell som finns nära där du bor, jobbar, tränar eller någonstans på vägen av din morgonpromenad. Eller kanske har du rest till en vän på besök i en annan stad? Hitta det hotell som passar bäst och ät så mycket du bara orkar!

Hotellfrukost på

Kaffe på frukostbordet på Hotel Christiania Teater i Oslo.Frukostdukning på bord och stolar i restaurangen på Clarion Hotel Oslo. Breakfast table at Clarion Hotel The Edge in Tromsø

Hotel Christiania Teater

Oslo

Boka

Vad väntar du på? Förgyll måndagen för dig och din lyckliga +1 redan nu – med en brakfrukost!

Mer information